Prágai leszbikus kalandozás

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

leszbikus kalandprága

A kaland nőkről szól akik együtt szórakoznak, barátkoznak és akár meg is találhatják azt az egy különlegeset is. Készülj a hosszú hétvégére melyről eddig csak álmodoztál! Szabad teret engedve elképzeléseidnek az egész buszt lányokkal töltjük meg!

Az ismerkedés mellett a kultúra is jelentős szerepet kap. A három nap alatt Pozsony és leginkább az "Arany Prága" nevezetességeit tekintjük meg. Fakultatív program keretében hajókirándulást szervezünk vacsorával a Moldova folyón. Egy helyi meleg clubba is ellátogatunk. Kipihenten 18-án reggel indulunk haza. A hazavezető úton felderítjük Lednicét. Gyere és érezzük jól magunkat!

Utazás: autóbusszal  -  Szállás: Hotel  -  Ellátás: reggeli  -  3Nap / 2 éj

1.Nap

Indulás reggel 6:00 –kor Prágába és megérkezés a délutáni órákban. Útközben megállunk a délelőtti órákban egy órás sétára Pozsonyba (Szent Márton székesegyház, Prímási palota, Jezsuita templom, Ó – városháza, Roland kút, Mihály kapu) A délutáni órákban megérkezés Prágába, szabadprogram a város központjában. A kora esti órákban egy hajókiránduláson veszünk részt fakultatív program keretében. (svédasztalos vacsora, zenével) A hajókirándulás után elfoglaljuk a szállást.

2. Nap

Reggeli után városnézés az „Arany Prágában”. Előbb a várnegyed nevezetességeit (Szent Vitus Székesegyház, szent György szobor, Aranyművesek utcája, Paloták) utána a Károly- hídon átkelve az Óváros (Óvárosháza, a középkori csillagászati óramű. Orloj, Boldogasszony templom) tekintjük meg. Az Újváros központjában a Vencel téren fejeződik be a program. Az estét egy helyi cluban folytatjuk.

3. Nap

Reggeli után a késő délelőtti órákban elindulunk hazafelé, Lednicében megállunk és teszünk egy rövid sétát. Budapestre, a kora esti órákban megérkezünk.

Részvételi díj: 35.000 Ft

Az ár tartalmazza: szállást reggelivel, utazást autóbusszal, csoportkísérőt és idegenvezetést
Az ár nem tartalmazza: biztosítást 1400 Ft, belépőket, félpanzió felár 2950 Ft/alkalom

További információ: http://praga.pinkvanilla.hu -    Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   -    +36 70 529 07 15

pinkvanilla.hu

Prágai leszbikus utazás

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook