Ellen DeGeneres a Female Force című képregény sorozatban

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image Ellen

Ellen DeGeneres, a leszbikus komikus, tv-s műsorvezető és az American Idol tehetségkutató verseny zsűritagjának élete lesz a témája az amerikai ihletésű képregénysorozat, a Female Force ("Befolyásos Nők") legfrissebb számának.


Ellen egész életében szerette az állatokat, éppen ezért külön passzol a dologhoz, hogy az élettörténetét bemutató képregény nyomtatott kiadásából származó bevétellel a kiadó Ellen szőrös kedvenceit támogatja.

ellen degeneres comic bookA képregény kiadója, a Bluewater Productions éppen most jelentette be, hogy a humoráról híres, állatimádó Ellen DeGeneres az utolsó olyan nő, aki "Female Force" című sorozatukban szerepel, mely szerdától lesz elérhető, s kapcsolatba léptek az Amerikai Egyesült Államok Humanitárius Társaságával (HSUS) is.

Más befolyásos amerikai nők is szerepeltek a képregénysorozatban, olyanok, mint például Hillary Clinton, Sarah Palin, Michelle Obama, Oprah Winfrey és JK Rowling.

"Ellen-től és az általa létrehozott szervezettől nagyon gáláns tett volt, hogy felkarolta ezt a könyvet. Ezért örömmel osztjuk meg az ebből származó bevételt Ellen kedvenc alapítványával: a Humanitárius Társasággal," - nyilatkozta a képregény-sorozat kiadójának, a Bluewater Productions-nak a szóvivője.

"Ellen meghatározó személyiség az állatok védelméért folytatott harcban," - mondta el Michael Markarian, a HSUS ügyvezetője nyilatkozatában, melyben megköszönte Ellen-nek az együttműködést.

A képregény bemutatja DeGeneres életének legfontosabb pillanatait, például az "Ellen" sitcom sorozatot, ahol Ellen coming out-olt és a felkérést, hogy legyen az "American Idol" tehetségkutató zsűrijének tagja. A könyv, mely Amerikában szerdán kerül az árusok polcaira, bemutatja DeGeneres melegjogokért folytatott harcát is. A 38 oldalas képregényt Sandra C. Ruckdeschel írta és Pedro Ponzo illusztrálta képekkel, s nem maradhattak ki olyan emlékezetes pillanatok sem, mint DeGeneres és Portia De Rossi szűk körben megtartott esküvője - az egyik esküvői fotón még az egyik kutyájuk is látható!

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook