Leszbikus pillanatok a Szex és New York 2-ben

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Kultúra

szex es new york 2 mozi

New York nem változik, és nem változik négy különleges, megzabolázhatatlan lakója sem, akik a női szabadság, függetlenség nagykövetei lettek az egész világon: Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda visszatér a mozivászonra. A Szex és New York 2. (Sex and the City 2, hazai bemutató: május 27.) négy hősnője az új filmben elhagyja szeretett városa határait..


Természetesen ismét a szerelem és a szex, a függetlenség és a férfiak (meg egy nő) okozzák a felfordulást, kiegészülve sok-sok fantasztikus ruhával, humorral, és egy távoli utazással. De mi is történt miután kimondták a boldogító igent? A lányok most megmutatják milyen is a hőn áhított élet, amire mindig is vágytak. Persze ez sem lenne egy igazi ’Szex és New York’ szelet, ha nem tartogatnának a csajok pár meglepetést is….ezúttal egy igazán csillogó, napsütötte utazásra indulnak, New York ismerős városából elrepülve a világ egyik legegzotikusabb, kincsekkel teli helyére, ahol a partiknak sosincs vége, és mindig valami misztikus erő lengi be a levegőt. A legjobbkor nem is jöhetne ez az utazás a négy barátnőnek, akik az unalmas hétköznapokban találják magukat, a házasság, anyaság és egyéb kötelékekben. Végülis, néha csak el kell szökni kicsit a lányokkal!

Az elsöprő sikerű tévésorozat alapján készült mozifilm 2008 nyarán hatalmas sikert aratott. Michael Patrick King ismét a sorozat szelleméhez hűen mutatja be a régi hősnők új kalandjait New York városából elrepítve őket az ezeregy éjszaka meséibe...

Charlotte problémái a legérdekesebbek LMBT szempontból hiszen egy csinos dada alakjában tűnik fel a gond, akit a brit Alice Eve alakít. Ráadásul akinek tetszik a lány az nem Charlotte férje, hanem ő maga.

A karaktert megformáló Kristin Davis azt mondja erről: - "Charlotte mindig nagyon konzervatív volt és nagyon magasak az elvárásai önmagával szemben. Gyakran nem is tud megfelelni ezeknek és ebben a történetben kénytelen azzal szembesülni, hogy ő maga nem illik a tökéletes képbe amit próbál  megalkotni."

sex and the city
Charlotte és a dada

Amerikai premier: 2010. május 28.
Hazai premier: 2010. május 27.

Szex és New York 2. - Hivatalos weboldal

Rendező: Patrick King.
Szereplők: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Mario Cantone, Willie Garson.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook