Lindsay Lohan újra leszbikus kapcsolatban

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

lindsay lohanLiLO

Bizonyos forrásokból úgy tudjuk, hogy Lohan és Indrani, vagy ahogyan még ismerhetjük, Julia I. Pal-Chaudhuri már jónéhány alkalommal randiztak Los Angeles-ben és nemrég egy éjszakát is együtt töltöttek Lohan szállodájában.


Lindsay Lohan-nek új egzotikus, leszbikus szeretője van - a gyönyörű fotós és valóságshow sztár, Indrani. A 23 éves Lohan, aki nemrég még a népszerű dj-vel, Samantha Ronson-nal járt együtt, titokban kezdett el találkozgatni a 36 éves Indrani-val azok után, hogy tavaly ősszel egy fotózás alkalmával együtt dolgoztak. Indrani a méltán híres Markus Klinko és Indrani fotós páros egyik tagja.

lohan indraniIndrani így nyilatkozott a The Post-nak: "Nagyon sok időt töltünk együtt. Azelőtt soha nem volt nővel kapcsolatom, de Lindsay-t egy elbűvölő, kedves és különösen eszes nőnek tartom, aki mellesleg nagyon dögösen néz ki. Nagyon sok rosszat írnak róla az újságok, de valójában egy nagyon erős, kreatív nő és minden erejével azon van, hogy jó, pozitív mederbe terelje az életét."

Klinko szerint Lindsay és Indrani jól összeillenek.

"Lindsay és Indrani a tavaly őszi fotózás óta találkozgatnak," - mondta Klinko. "Láttam őket randizni, láttam őket együtt összebújva...Indrani jó hatással van Lindsay-re. Ő éppen az ellenkezője a bulizós Lindsay-nek - a Princeton-on végzett, imádja a művészeteket és nagy emberbarát - nem gondolná senki, hogy éppen egy ilyen típusú emberrel akarna Lindsay randizni. Amikor együtt vannak, a művészetekről és az élet mélyebb értelméről beszélgetnek."

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook