Eurogames sportolók elszállásolása

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Sport

eurogames 2012 Eurogames

A 2012-es Budapesti EuroGamesre rengeteg kelet-európai résztvevő fog érkezni, főleg Oroszországból, Szerbiából, Bulgáriából stb. Az, hogy ennyi kelet-európai országból jövő sportolót fognak vendégül látni, hatalmas dolog. Az eddigi években sokkal kevesebb lehetőségük volt eljutni egy ekkora világjátékra, mivel drágábban, tőlük távolabb került megrendezésre. Vannak, akik nem tehetik meg, hogy hotelbe stb. szálljanak meg. Az ő részvételüket szeretnék azzal is támogatni, hogy a kedvezményes jelentkezési díj mellett  szállást is biztosítanak számukra.

Ennek útja a hosted housing, vagyis elszállásolás. Ez azt jelenti, hogy ezek a résztvevők magánemberek, vagyis akár a ti lakásotokban kerülnek majd elszállásolásra 2-4 nap erejéig. Lehet, hogy ez elsőre meglepően és furcsán hangzik, hogy csak úgy beengedj egy idegent a lakásodba, esetleg még kulcsot is adj neki, de ez egy jól bejáratott, működő rendszer. Az elmúlt években is rengeteg magyarországi versenyen (pl: Budapest Splash) volt rá példa, hogy a sportolókat ilyen módon szállásoltak el, és nagyon sikeres volt, mindenki jól érezte magát.

A EuroGames szervezői közül is többen kaptak már így szállást az évek során, és mindig nagyon jó volt a tapasztalat. Szuper ismeretségeket lehet kötni, és ráadásul segíthetsz is valakinek!

Pillanatnyilag úgy tűnik, nagyjából 150-200 helyre lesz szükség. Ennek a 250-300 helynek az előteremtéséhez pedig elsősorban a ti segítségetekre van szükségük!

Ha június 27. és július 1. között neked, vagy egy barátodnak lehetősége és kedve lesz rá, hogy vendégül lásson a lakásában 1-2, vagy több külföldi EuroGames résztvevőt, akkor nagy örömmel várják a jelentkezését a következő címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. . A tárgyba kérjük írjátok be: Hosted housing!

Az se baj, ha nincs felesleges ágyad, csak szólj, hogy hozzanak hálózsákot, úgyis szuperül ellesznek!

Lányok jelentkezését is várják! Eddig nagyon kevés lány jelezte, hogy tudna segíteni. Kérünk benneteket, ha van rá módotok, jelentkezzetek, és küldjétek tovább a felhívást!

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook