Budapest Splash 2010 Nemzetközi verseny - augusztus 20-22

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Sport

budapest splashbudapest

Az elmúlt két év sikerein felbuzdulva az Atlasz Sportegyesület és a Frigo idén immáron harmadik alkalommal rendez nemzetközi sportversenyt az LMBT közösség számára Budapest Splash néven! Az eredetileg csak egy sportág versenyzői számára meghirdetett esemény tavaly kettőre bővült. Folytatva a trendet, most már három sportág versenyzőit is várják: kézilabda, tollaslabda, úszás.


Az úszóverseny keretében francia, belga és svájci szinkronúszók tartanak bemutató a margitszigeti uszoda Széchy-medencéjében. Az idei verseny legnagyobb látványossága augusztus 21. szombaton 11:00 kezdődik.

Új hagyományt teremtve sikerült Budapestnek felkerülnie az európai LMBT sportélet térképére! A szervezők emellett azonban örülnénk, ha az országból is minél többen csatlakoznátok hozzájuk! Elszállásolásban önkéntes házigazdáik tudnak segíteni! Gyertek, szívesen látnak mindenkit! Szintén várnak mindenkit, aki a sportolókkal szeretne bulizni szombat este. Idén a buli már este 10-kor kezdődik a Minyon bárban (Cím: Király utca 8.).

budapest splash 2010

bpsplash.atlaszsport.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook