Stonewall Gourmet

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Üzleti világ

stonewall gourmet Stonewall

Az üzlet tavaly 2009 októberén nyílt a Deák tér környékén a Sütő utca 2 szám alatt. Az üzletet Öreg András alapította. A Stonewall Gourmet név választása tudatos volt. A new york-i 1969. júniusi felkelésre utal.

A homoszexuális közösség fellázadt a Stonewall Innben történő rendőrségi razzia miatt. A razziák rendszeresek voltak. Számos meleget csuktak le szexuális orientációjuk miatt. A következő hetekben számos lázadás tört ki, és követelték olyan helyek kialakítását, ahol a melegek vállalhatták szexuális orientációjukat a letartóztatás veszélye nélkül. A Stonewall Gourmet-t elsősorban melegek és barátaik számára hozták létre, de az üzlet pozitív visszajelzést kapott a heteroszexuális közösségtől is.

A boltban szinte minden megtalálható. Különböző borok, pezsgők, sörök, üdítők, pékáruk, szendvicsek, tejtermékek, sajtok, húskészítmények, lekvárok, chatneyk, mézek, édességek és különböző főzési alapanyagok (fűszerek, olajok, ecetek, mustárok, ketchupok, majonézek). Kiszállítással is foglalkoznak Budapest és agglomerációjában, illetve nemsokára egész Magyarország területén. Közkívánatra az üzlet galéria részében kávézót alakítottak ki internet lehetőséggel.

 

Számos újításon dolgoznak. Hamarosan az első olyan gourmet üzletté fog válni, amely saját márkájú termékeket forgalmaz. Ezek elsősorban olyan termékek lesznek, amelyekre szükség lehet a konyhában főzés során. Egy hónapon belül honlapjukon (stonewallgourmet.hu) elérhető lesz a Web Shop nevű szolgáltatás, melynek segítségével otthonról lehet majd megrendelni a különböző árucikkeket, és kártyával lehet majd fizetni. Végül heti rendszerességgel olyan hírlevelet fognak küldeni, amelyek recepteket, illetve új termékekről szóló leírásokat tartalmaznak.

Az üzlet igényesen kialakított, az eladók barátságosak. Az üzleten kívül felállított pulton sorakozó szendvicsek igazán hívogatóak. Az árak megfelelőek, a termékek minőségéhez viszonyítva igazán kedvezőek. A kínálat óriási, így mindenki megtalálhatja azt, amire egy ínycsiklandozó étkezéshez szüksége lehet.

Szerző: P.V. - pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook