Katy Perry leszbikus lenne Cheryl Cole miatt

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

katy perrykaty perry

Katy nemrég közösen zsűrizett vendégként Simon Cowell oldalán az X-Factorban Cheryl-lel és elmondása szerint nagyon megtetszett neki kolléganője.


-"Imádom Cheryl-t - végtelenül elragadó. Nagyon jól elvagyok az angol pasimmal de ha ő nem lenne biztosan Cheryllel szeretnék járni." - még azt is hozzátette. - "Senki nem lehet ennyire gyönyörű. Tudom, hogy sokan odáig vannak Simon kisugárzásáért, de engem nem érdekel, sokkal inkább ágyba bújnék Cheryllel mint Simonnal."

 

A szókimondó erősen melegbarát énekesnő október 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A kedvesen pimasz, kislányosan bájos dalszerző-énekes új albuma, a Teenage Dream a napokban jelent meg, de az azt megelőző első kislemez, a California Gurls az idei nyár egyik legnagyobb slágere volt. Új lemezéről Katy Perry azt mondja: amikor turnézott, azt szerette volna, ha a közönség többet táncol, ezért most olyan anyagot írt, ami mozgásra ösztönzi az embereket.

A kaliforniai Santa Barbarában 1984-ben született énekesnő úgy gondolja, egyre inkább visszatér gyökereihez. "Nem tudom letagadni, honnan jöttem" - mondja Katy Perry, amikor új albumáról beszél. Két éve robbant be a köztudatba Katy Perry - aki Katheryn Elizabeth Hudson néven, két lelkipásztor középső gyermekeként született, gospel- és egyházi zenén nőtt fel, és a templomi karban énekelt - provokatív dalaival vált ismertté. One of the Boys című 2008-as albumából, amely huszonöt országban volt listavezető olyan dalokkal, mint az I Kissed a Girl, a Hot N' Cold, a Thinking of You vagy a Waking Up in Vegas, ötmillió példány kelt el 22 millió digitális letöltés mellett.

Katy hangja és kisugárzása azonban sehol nem érvényesül annyira, mint a koncerteken. Szüntelen energiája árad a közönség felé, s közben olyan mulatságokra is marad ereje, mint óriási, felfújható epreket dobálni a közönségnek - írja a koncertszervező cég.

Katy Perry budapesti fellépésére a jegyek szeptember 3 óta kaphatóak a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában. Huszonkilenc szerencsés magyar rajongó az amerikai popsztár szeptember végi videóklip-forgatásán is részt vehet. Bár a szereplőválogatás már lezajlott, a vállalkozó kedvűek még szeptember 12-ig jelentkezhetnek saját videójukkal is a www.katyklipje.hu weboldalon. A beérkezett és a válogatáson készült videók alapján zsűri választja ki azokat, akik részt vehetnek a nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételen.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook