Meleg jelvény a 2012-es londoni olimpiára

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Sport

london 2012 olimpia

A 2012-es Londoni Olimpiai Játékok szervezőbizottsága különleges kitűzőt értékesít az LMBT közösséget megcélozva. Az ötfontos jelvény az első egy hatrészes sorozatból, amely a 'különbözőség szálai"-t jelképezi majd. A London 2012 online shopban már meg is kezdték az értékesítést és a holnapi London Pride-on is kapható lesz.


Az olimpia szervezőbizottságának (LOCOG) sajtóközleménye szerint a jelvények "ünnepelnek... a különbözőség szálait és mindazon közösségek összetartozását és együttműködését, amelyek támogatják a London 2012-t."

További megjelenések várhatóak az elkövetkező évben a hit, a kor, a rokkantság, a nem és az etnikum jegyében. A meleg büszkeség jelvényen a szivárvány zászló és az Olimpia hivatalos logoja együtt szerepel.

london 2012

A LOCOG elnöke Paul Deighton azt mondta, elképzelésük annyira merész, mint amennyire egyszerű - a Játékok erejét szeretnék felhasználni a változás érdekében. A társadalom minden szegmenséhez el akarunk jutni és kapcsolatba hozni őket a London 2012-vel. Egy olyan örökséget szeretnénk hátrahagyni, ami a különbözőségek nagyobb elfogadásáról és részvételéről szól. A sokszínűség és részvétel jelvény sorozatunk mely az LMBT kitűzővel indul útjára, egy mód arra, hogy megmutassuk a sportkörnyezet támogatása számunkra az egyenlőségen és a részvételen alapul.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook