Bérelj Avatart, hogy szem- és fültanúja lehess a prágai Pride-nak

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

Prága PridePrága Pride

A Prága Pride felvonulás szervezői idén azokra is gondoltak, akik bár szívük szerint ott lennének a Pride-on, de nem tudnak személyesen részt venni az eseményen. Az lgbtavatars.eu oldalon bárki jelentkezhet, és bérelhet egy személyt, akinek a szemével és fülével követheti az eseményeket.

Több mint száz koncertet, kiállítást, vitafórumot, sportvetélkedőt és más különféle rendezvényt kínál az érdeklődőknek az idei Prague Pride fesztivál. Az augusztus 11-től augusztus 17-ig tartó fesztivál felett az idén - a  rendezvény négyéves történetében első ízben - Jirí Dienstbier, cseh emberi jogi miniszter vállat védnökséget.


lgbtavatars.eu

A Prague Pride tavalyi rendezvényein összesen több mint 60 ezer ember vett részt. A résztvevők között több ezer külföldi is volt. A rendezők az idén is legalább ilyen érdeklődésre számítanak.

Az lgbtavatars-t kitalálói azért hozták létre az oldalt, hogy az internet és a modern technika adta lehetőségeket kihasználva olyanok számára is átélhetővé tegyék a közösségi élményt, akik ezt másként nem tehetnék meg. Az oldalon az is jelentkezhet, aki ott lesz az eseményen és felajánlja, hogy megosztja élményeit, illetve az is, aki nem tud Prágába utazni, de szívesen bérelne egy Avatart.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook