A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

jobbik homofóbia

Tradíciógyilkos, szélsőliberális provokáció lenne a szivárványszín zászló a Városházán
A fővárosi Jobbik-frakció felháborítónak tartja, hogy a Fodor Gábor vezette szélsőséges liberálisok a magyar és a székely nép érzékenységébe gázoló politikai követeléssel álltak elő a köztéri deviancia propagálásának elősegítésére. 

Fodorék arcátlan módon azt követelik, hogy a történelmi hagyományainkat és a magyarság határok feletti összetartozását kifejező székely zászló mellé a deviáns köztéri "homokosvonulás" idejére tegyék ki a Városháza épületére a szivárványszínű lobogót is.

A Jobbik határozottan elítéli ezt a provokációt, amely egyenlőségjelet kíván tenni a Kárpátok karéjában élő székely nép jogos autonómiaküzdelme és különböző deviáns csoportok többségellenes, tradíciógyilkos és a nemzeti hagyományokat nevetségessé tevő akciója közé.

A fővárosi Jobbik nyomatékosan felszólítja a liberális uszítók által megszólított célszemélyt, Tarlós István főpolgármestert, hogy semmiképpen se engedjen a közerkölcsöt romboló felszólításnak. Amennyiben Tarlós mégis meghajol egy újabb deviáns csoport előtt – mint tette azt a Sirály elnevezésű illegális zsidó klubnál –, a fővárosi Jobbik a polgári engedetlenség eszközéhez folyamodva eltávolítja az épületről a devianciát megtestesítő provokatív zászlót.


Czeglédi János, a fővárosi Jobbik képviselője 
Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook