Lionel Messi alsónadrágban pózolt - fotók

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Divat

Lionel Messi dolce&Gabbana

Méghozzá az egyik világhírű divattervező-cégnek, amely a szexi Messit akarta előhozni képeivel, egy könyv formájában. Az olasz cég egyik vezetője szerint sikerrel.

A kiadvány hamarosan kapható lesz a világon, elsőként 1500 szerencsés rajongó juthatott hozzá a hétvégén a Dolce & Gabbana Lionel Messiről készült fotóihoz Milánóban.

Domenico Dolce, a cég egyik névadója és vezetője beszélt a "szexi Messi"-projektről a La Gazzetta dello Sportnak.

- Voltak kétségeim, mielőtt találkoztunk, de aztán meggyőzött arról, hogy megfelelő alany lesz a fotózáshoz. Leo intelligens és tudja, mit akar – mondta a tervező, aki elárulta, hogy a teljesen meztelen fotókra nem volt idő a Barcelonában, egy hotelben készült fotózáskor, de szerinte így is művészi képek készültek az argentin világklasszisról.

Messi az utóbbi időben egyre többet hallat magáról a futballon kívüli élete kapcsán is, ruházkodása például a legutóbbi Aranylabda-gálán viselt öltönye miatt is középpontba került. Eddig inkább a világ futballjának másik legismertebb alakja, Cristiano Ronaldo villogott a divatlapokban, de a jelek szerint barcelonai kollégája is egyre inkább megmutatja magát a szurkolónak.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook