Madonna a D&G 2010/11 őszi-téli kampányában és a tini divat terén is támad

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Divat

dolce & gabbana divat

Úgy tűnik a Dolce & Gabbana olyan divathirdetésekkel rukkol elő mostanában melyeket muszáj jobban megnéznünk. Amellett, hogy Madonnával erősítettek, az olasz duó őszi kampányában egy rakás szinte ruha nélküli férfi szupermodell (idén ez a konstelláció dominál náluk) állt Steven Klein kamerája elé. Nem mellesleg Steven az, aki Lady Gaga legújabb Alejandro című videóját rendezte. Ebben a sorozatban a "csorda" szabóhoz megy, ruhapróbára ahol idejük nagy részét félmeztelenül töltik. Köztük van Adam Senn, Noah Mills, Sam Webb és Arthur Kulkov is.


A modellek között is van Lady Gaga kapcsolat, hiszen Evandro Soldati az Alejandro sztárja. A Dolce & Gabbana oldalán található videóban és a képeken is csodálhatjuk a 25 éves brazil srácot, aki maga Alejandro a videóban. Dolgozott már Armaninak és a Louis Vuitton-nak is és nem ez az első Dolce & Gabbana kampánya az oltári klassz szupermodellnek.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Ez az a kampány, amelynek a női kollekciójához készítettek tavaly áprilisban, New Yorkban Madonna közreműködésével képeket. Igaz azokból még nem sokat lehet látni sajnos..

Dolce & Gabbana Madonna 2010

Új anyagias lány is a láthatáron, ideje megismerkedni Lolával. Ja, hogy nem tudod ki Lola? Lourdes Maria Ciccone Leon, Madonna 13 éves lánya inspirálta a kollekciót, melyet augusztus 3-tól kizárólag a Macy's üzleteiben lehet majd beszerezni.

A kollekció hivatalos weboldala

Nyilvánvalóan maga az eredeti Material Girl azaz Madonna alkotta a kollekciót amelynek promojaként már blogot is indított Lola.

material girl lola"Helluuur thurrrr, Lola vagyok és ez az első blogbejegyzésem úgyhogy ez eléggé ummmm...

Arra használom ezt az alkalmat, hogy meséljek egy picit magamról. 13 vagyok és októberben végre 14 leszek, amit alig várok, mert VÉGRE festhetem a hajam... KÖSZÖNÖM ANYA!! Kedvenc színem a fekete (csak mert megy mindenhez) és legkevésbé a barnát szeretem (mert hasonlít a színe valami EGÉSZEN durva dologhoz). Teljesen megőrülök a 80-as évek rövidnacijaiért... Tudjátok azért a fajtáért, amiben nagynak néz ki a feneked, belehúzva valami grunge stílusú inget. Elég fura, de nekem tetszik. És a 80-as évek önmagában óriási szenvedélyem, ami elképesztően elragadó mert Material Girl... HELLO! Olyan, mint a 80-as évek, ami nagyon remek, oh, igen. Még mindig szeretem a bakancsokat vagy ahogyan néhányan hívják az "oxfordi cipőket". Nem találtam még jó szandált, úgyhogy most épp keresgélek.

Nos, lehet, hogy tudsz már róla, de a Material Girl jön hamarosan... HOLLA HOLLA! Rendben ez elragadó, küldök egy INGYEN polot az első embernek, aki megmondja melyik nagy üzletben lesz a megnyitó... milyen szupi, ugye??? Ésssssss valóban nagyon izgatott vagyok a megnyitó miatt, amelynek részleteit hamarosan megosztom veletek a következő blogbejegyzésemben, úgyhogy figyeljetek."

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook