csütörtök ápr. 25

Kate Moss címlapon csókolja a transzszexuális modellt

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
love magazinlove magazin

A Love magazin ért hozzá, hogy miképp csináljanak nagy publicitást újabb lapszámaiknak. Tavalyi legnagyobb dobásuk a 8 féle címlapon, 8 meztelenre vetkőzött szupermodell volt. 2011-et is egy meglehetősen botrányos borítóval indították, ezzel sikerült újra a magazinra irányítani a figyelmet.




A Mert és Marcus páros által fotózott címlapon a punkos frizurájú Kate Moss és Lea T csókolóznak. Természetesen már önmagában Kate Moss képes eladni egy divatmagazint, hát még egy leszbikus csók, hát még egy ilyen leszbikus csók!
Lea T ugyanis nem akárki, ő világ talán legismertebb transzszexuális modellje, akinek sikerült felhívnia magára a divatvilág figyelmét. Olyannyira, hogy Lea a Givenchy vezető tervezőjének, Ricardo Tiscinek egyik múzsája, aki a divatház őszi-téli kampányában is szerepelt. Korábban pedig azzal okozott elég nagy megdöbbenést, hogy a Vogue Paris-ban meztelenül fotózták.

Most a Love magazin használta ki a pikáns helyzetet, hogy a legnépszerűbb brit modellel szerepelteti a borítón Lea T-t, aki egyelőre első számú botrányokozója lett divatvilágnak.

Forrás: GlamourOnline

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook