IV. LIFT PARTY a Merlinben - 2009.10.10.

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Kultúra

image IV. LIFT

Az időt-álló leszbikusok tudják, mikor jön el a lazítás ideje. A IV. LIFT – Leszbikus Identitások FeszTiválja záróprogramját képezi egy szintén időt-álló hagyomány, a testnek akusztikus inger hatására történő ritmikus megmozgatása.

Október 10-én, szombaton 21 órától a vérpezsdítés élő koncertekkel kezdődik, majd 23 órától táncolási lehetőséget biztosítunk zenére egészen hajnalig.

A színházteremben az időt-álló Ösztrosokk diktálja a ritmust eklektikus tánczenével reggel ötig, melyben helyet kap majd tömbösített formában nemcsak a fémes elektronikus hangzás, hanem a lágyabb, dallamosabb új és régi könnyűzenei művek is, és bármi, ami kellemes a fülnek és a lábnak.

Aki kicsit másra vágyik, annak a kisteremben a Chicken Exit nyújt alternatív szórakozási lehetőséget elektro / indie / trip hop / grunge / new wave / trash és hasonló nyalánkságokkal! A házibuli hangulat garantált, ne legyetek csirkék!

Belépés csak nőknek, 1200 forintért.

Időpont: 2009. október 10., szombat

Helyszín: Merlin Színház, Budapest V., Gerlóczy u. 4.

Látogass el a LIFT egyéb rendezvényeire is, filmvetítésekre, beszélgetésekre, kiállításokra október 5–10 között. Részletes leírást a programokról és a helyszínekről a http://www.labrisz.hu/lift2009 oldalon találsz.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook