Oprah és a világ leghíresebb leszbikusa egyesítik erőiket

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image Ellen Degeneres

Oprah Winfrey és Ellen DeGeneres együtt pózolnak Oprah O magazinjának címlapján, s az előzetes eladások azt mutatják, hogy a magazin 9 éves történelmének ez lesz a legnagyobb példányszámú eladása.
 
DeGeneres, akit felesége, Portia De Rossi a "világ leghíresebb leszbikusának" hív, egy olyan nő, aki "valóra váltja a dolgokat", fogalmaz a magazin decemberi számában Winfrey. "Amikor úgy döntött, hogy az O Magazin címlapjára akar kerülni, mindent bevetett. És működött a dolog - az O Magazin történetében csupán második alkalommal, most decemberben, azzal a nővel osztom meg a címlaot, akit annyira imádok."


Winfrey egy korábbi alkalommal, az amerikai elnök feleségével, Michelle Obama-val pózolt együtt a címlapon.
 
Ez nem az első alkalom, hogy Winfrey és DeGeneres együtt dolgoznak. 1997-ben, Winfrey játszotta az "Ellen" népszerű tv sorozatban azt a pszichiátert, akinek a DeGeneres által játszott karakter elmondja, hogy leszbikus. Ez csak néhány hónappal azután történt, hogy DeGeneres a való életben, az Oprah Show-ban is felvállalta nyíltan leszbikusságát.

Örökké együtt

A heti Oprah show-ban együtt szerepel DeGeneres és felesége, de Rossi. DeGeneres ígéretet tett, hogy de Rossi-val együtt maradnak, "míg a halál el nem választja őket."
 
A pár tavaly házasodott össze, amikor egy rövid ideig, néhány hónapig Kalifornia állam törvényei engedélyezték a melegházasságot. "Mindenki, aki akkor házasságot kötött, érzi a különbséget," - tette hozzá DeGeneres. "Olyan, mintha hazatérne az ember. A menedék, a biztonság érzését adja. Tudom jól, halálomig vele (de Rossi) maradok."
 
De Rossi egyetértett. "Meleg házaspárnak lenni azért különleges dolog, mert a múltban, a párodat, mint feleségedet emlegetted, de a feleség szót csupán idézőjelben használhattad és az emberek sokszor elhúzták a szájukat. Most, törvényesen is - ő az én feleségem. Büszkén mondhatom, hogy ő a felségem, és ez egy hivatalos tény."

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook