Adam Lambert és Ellen DeGeneres a meleg és leszbikus kettős értékrendről

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image Adam Lambert

Adam Lambert volt a vendége a keddi The Ellen DeGeneres Show-nak, ahol Adam legutóbbi American Music Award-os nagy port kavaró fellépése volt a téma. Előadása során Adam férfival csókolózott és orálszexet imitált.

Az "American Idol" (az amerikai "Csillag Születik") egykori szereplője így kommentálta a nagy port kavaró fellépést_-"Elfelejtettem, hogy az emberek az "American Idol" befejezése óta először láthattak TV-ben... Persze ha utólag visszanézem a dolgot, be kell valljam:"Oké, nem ez volt a legjobb módja, hogy a legjobb első benyomást tegyem az emberekre."

Lambert bevallotta Ellen-nek, hogy különféle performance technikákkal kísérletezett és arra gondolt:-"Most valami kockázatos dolgot fogok csinálni, amit nem tudni hogyan fogadnak majd az emberek...lehet, hogy túl messzire mentem."


Ellen elmondta Lambert-nek, hogy szerinte Lambert jól tette, hogy kijelentette, ha valakit sért a szexualitás nyílt megjelenítése a színpadon, akkor sérti a szexualitás bármilyen formájú bemutatása is.

Ez akkor azt jeleti, hogy kettős értékrend van kialakulóban?

A 27 esztendős Lambert második helyen végzett az egyik legnagyobb nézettségű műsor döntőjében. A botrány ellenére For Your Entertainment című bemutatkozó albuma továbbra is ez eladási listák élmezőnyben található. A zeneipar egyes forrásai szerint a lemezből akár 225 ezer is elkelhet már az első héten.

pinkvanilla.hu

adam lambert
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook