Wonder Woman vajon coming outol a 2. filmben, mint biszexuális?

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Kultúra

A Movieweb információi szerint a GLAAD szervezet részéről Gianna Collier-Pitts azt kezdeményezte, hogy derüljön ki a Wonder Woman folytatásából, hogy Diana biszexuális. A cél érdekében aláírásgyűjtés is kezdődött, ugyanis nagyon sokan szeretnének egy ilyen szálat látni a történetben.

Wonder Woman

Patty Jenkins már nyilvánosságra hozta, hogy dolgoznak a második mozifilmen, de azt még nem erősítette meg, hogy a hercegnőnek a szexuális orientációját is meg fogják-e jeleníteni. Ugyanis tavaly már Greg Rucka író elárulta, hogy Diana karaktere mindkét nemhez vonzódik, ami nagy meglepetést nem okozott a képregény-verzió rajongói számára.

Collier-Pitts szerint itt volna az ideje néven nevezni a dolgokat, ráadásul eddig még nem volt olyan szuperhős, aki az LMBT+ tábort erősítené. Már több, mint 5000 aláírás gyűlt össze, és a hiányzóak is vélhetően hamar meglesznek, hogy ez a szándék napirendre kerülhessen a döntéshozóknál.

Collier-Pitts szerint fontos volna, hogy a szórakoztatóipar ne csak a heterókról szóljon. "Van, aki szerint a másság megjelenítése egyáltalán nem lényeges. Viszont azoknak a közösségeknek, akik sohasem látják viszont magukat a filmvásznon, igenis számítana. Olyannak akarom látni a Wonder Womant, amilyen valójában: ez főleg a fiatal rajongók miatt fontos, akiknek nehézséget okoz az előbújás, és nem látnak magukhoz hasonló embereket a képernyőn."

Patty Jenkins filmje átütő sikert aratott, főleg a fiatal nők körében, akik a saját tükörképüket látták a szuperhősnőben. Ez Collier-Pitts szerint is tényleg mindenkinek nagy eredmény volt, kivéve a biszexuálisokat. A döntést a Warner Bros és a CDEU vezetői fogják meghozni, akiknek ismét esélyük van történelmet írni ezzel a lépéssel, ahogyan tették ezt az első női szuperhősnőre épülő mozival.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook