Andy Dick biszexualitása

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

andy dickAndy, Tyra Banks mai műsorában beszél szexualitásáról. A The Tyra Banks Show vendégeként Andy arról beszél, hogy ő "szexuálisan próbálkozó" típus, ami alatt  azt érti, hogy mindent kipróbál legalább egyszer, s megemlíti a VH1-on most zajló "Sober House" műsorbeli Dr. Drew-val folytatott beszélgetését is.


Andy alkohol és drogproblémákkal küzdött (néhányszor le is tartóztatták marihuána birtoklásáért) és úgy érzi, hogy a tizedik rehab-beli látogatása fordulópont lehet életében.
 
Az USWeekly szerint Andy-nek problémái voltak a múltban biszexualitásával kapcsolatban. Előszeretettel hangoztatja, hogy "Isten nem nemekben gondolkodik", de minden alkalommal csak legyintenek erre a hippi logikára, a reakció mindig ugyanaz. "Én biszexuális vagyok, a szerelemben nem ismerek nemek szerinti megkülönböztetést", a heteroszexuális közösség így reagál,"ó, rendben, ez csak egy fedősztori - te meleg vagy" - mondja Dick. És a meleg közösség azt mondja, - "Aha, rendben, ez csak egy fedősztori - te meleg vagy, " - folytatja. "Mindkét tábor melegnek kiált ki."
 
Minél többet beszél erről, annál kevésbé tűnik úgy, hogy a férfiakhoz vonzódna. Ő maga így folytatja: "Soha nem voltam monogám a férfiakkal. Amikor férfiakkal vagyok, általában nem tudok magamról, olyan részeg vagyok. Dr. Drew azt mondja használom őket, de ez úgy hangzik, mintha drogfüggő lennék."

 


Andy Dick a The Tyra Banks Showban

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook