Transzvesztita bártulajdonos Fazekas Csaba új filmjében a Swingben

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Kultúra

swing transzvesztita swing

Július 27-től 40 napig forog a Swing című zenés komédia Balaton környékén és Budapesten; Fazekas Csaba rendező-forgatókönyvíró filmjében a főszerepeket Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska játssza. A produkció azt közölte, hogy a történetben "három elkeseredett, különböző korú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol, és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart".

A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont - áll a dokumentumban, amely emlékeztet, hogy Fazekas Csaba főként reklámfilmesként ismert, emellett a 34. Magyar Filmszemlén elnyerte a legjobb első filmnek járó díjat a Boldog születésnapot! című művével.

swing

Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska mellett Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla, Gáspár Tibor, Nagy Mari, Szatory Dávid és Borbély Alexandra tűnik fel a produkcióban, Ónodi Eszter filmbéli fiát Bezerédi Zoltán gyermeke, Bezerédi Bendegúz játssza.

swing

A film zenei vezetője Faltay Csaba zeneszerző-producer, aki többek között az Emil.RuleZ!-zel, a Kistehén együttessel dolgozott együtt. A dalokat Fekete-Kovács Kornél hangszereli.

A Swing a Magyar Nemzeti Filmalap 325 millió forintos támogatásával készül az Unio Film, a Tv2 és a Sparks koprodukciójában mintegy 495 millió forintból. A film jövő tavasszal kerülhet a magyar mozikba.

szinhaz.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook