Top 12 férfi modell

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Divat

modellek leg-leg

Általában kevés szó esik a férfidivatról és még kevesebb a férfi modellekről. Pedig több százan jutnak rendszeresen jól fizető munkákhoz, mégis csupán néhányuk látható. Pedig az egész erről szól. A láthatóságot tudja az okos modell pénzre váltani. Csak keveseknek adatik meg, hogy a világ vezető fotósai kapják őket lencsevégre. Közülük szedtünk csokorba egy tucatot.

 

12. Garrett Neff

Garrett szoborszerű teste az ikonikus Calvin Klein reklámokra emlékeztet. A klasszikus amerikai szépséget máris kedvelik a neves fotósok és olyan nagy cégek is kegyeikbe fogadták, mint a Louis Vuitton vagy a Chanel. Övé a pillanat, a mostani.

garrett neff

11. Ryan Kennedy

A New Yorki születésű Ryan Kennedyt klasszikus vonzereje tette a divatelit számára kötelezővé. Az a képessége, hogy az olyan csúcsmárkák számára, mint a Louis Vuitton és a Gucci finom metszésű arcvonásai sznobok, míg a Benetton és az Aldo számára pedig úgy tud kinézni, mint a fiú a szomszédból, üdítően ritka erény.

Ryan kennedy

10. Ben Hill

Az új kedvenc, akit a drága márkák már rég kerestek, a modell, aki klasszikus délutáni idol remek külsővel. Igazi szupermodell alkat.

ben hill

9. Paolo Anchisi

A jó gének mindig győznek. Lynn Koester-nek a 80-as évek topmodelljének fiaként Paolo modellkarrierje sínen volt amint a kamera elé lépett. Az első nagy cégek számára a V Man és a Hedi Slimane voltak. Az idei szezonban pedig nincs más, aki annyi nagy kampányban kapott volna szerepet, mint ő. Nagyon sikeresen induló karrier!

paolo anchisi

8. Ollie Edwards

A gyönyörű és tökéletes bőrű angol már egy ideje színen van. Gyilkos kombinációja a rossz és a jó fiúnak különféle címlapokon és kampányokban, amelyeket az elkövetkező hónapokban várhatunk tőle. A hasán végigfutó forradásról is nevezetes.

ollie edwards

7. David Agbodji

David Agbodji szinte tökéletesen hibátlan arca, alakja és személyisége nem kerülheti el senki figyelmét, aki találkozik a karizmatikus fiatal franciával. Amikor idén Calvin Klein kiválasztotta az új kampányarcának akkor az kétségtelenül az elismerés hivatalossá tétele volt.

david agbodji

6. Jon Kortajarena

A L'Officiel Homme címlapja és még 200 oldal. A múlt szezonban öt kampány egyszerre. A fiatal Anthony Delon féle szívdöglesztően jóképű Jon nemes egyszerűséggel a modell felső osztályba lép. A spanyol származású modell szerepel Tom Ford meleg témájú filmjében is az "A Single Man"-ben de ez is csak az óriási vonzerejét erősíti.

jon kortajarena

5. Simon Nessman

A fiatal szépség ártatlanabb és romantikusabb, mint bármely másik modell a piacon. Imádnivaló, ahogyan ragaszkodik göndör fürtjeihez. Fontos, hogy utánozhatatlan maradjon, ugye?

simon nessman

4. Lars Burmeister

A kis kedvenc remekül néz ki és hihetetlenül finom arcéle az idei Hugo Boss kampányát hozta el számára, hatodik szezonja ez a márkánál. A hőn áhított Acqua di Gio / Giorgio Armani kampánnyal kiegészítve több mint jövedelmező Lars számára.

lars burmeister

3. Jamie Dornan

A CK Jeans reklámozása kétszer is Kate Moss oldalán valamint az, hogy Keira Knightley-nak udvarolt egy csapásra a város nagymenőjévé tette az ír sztárt. Ehhez hozzácsapva azt, hogy színészkedik és énekel is a rivaldafény adott számára. Most a Calvin Klein Jeans és Underwear kollekciójának kampányában is részt vesz, nyilvánvalóan sorba állnak a nagy cégek Mr. Dornan-ért.

jamie dorman

2. Sean O'Pry

A GQ által 2007-ben az év férfijának választott Sean O'Pry gyors berobbanása az iparág A listájára nem volt látványos. Barátságos és sármos arc amely egy reneszánsz szoboré is lehetne akár, ez a fiatal amerikai több szezonon át ébren tudta tartani a nagy szereplők érdeklődését. Sean nagy pillanata eljött.

sean o pry

1. Baptiste Giabiconi

A széles férfi modellpiacon a divat világának egyik legerősebb szereplője állást foglal és kinevezi Baptiste Giabiconit "Az egyetlen"-nek. Kétszezonos összetett kampányok és a rivaldafényben eltöltött idő elindították a szóbeszédet és a zsongást a személye körül. A világ találkozott Baptiste Giabiconi-val.

baptiste giabiconibaptiste giabiconi
Baptiste Giabiconi

Szerző: O.K. - pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook