George Michael a meleg cruising mellett

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image George Michael

A meleg énekes, George Michael a Hampstead Heath-i incidens kapcsán megvédte a melegek "felszedős" ismerkedési stílusát, ahogyan ő fogalmazott, "még mindig kellemesebb, mint egy bárban nyomulni".
 
Michael 1998-ban coming out-olt, amikor Los Angeles-ben letartóztatták, mert félreérthetetlen szituációban találták egy bevásárlóközpont mosdójában,majd tavaly újra letartóztatták Hampstead Heath-en egy nyilvános WC-ben kokain birtoklásáért.

 
A Guardian-nek adott egyik interjújában így nyilatkozott: "nyáron sokszor rohadtul meleg az idő, akkor igenis megteszem. Megteszem egy szép nyári estén. Sok ember üldögél esténként ott fent Hampstead Heath-en a tábortüzek mellett."
 
"Ha tiszta, őszinte és gyors szexre vágysz, akkor ez egy nagyon kellemes hely, sokkal kellemesebb, mint egy bárban álldogálni, túlordibálni a hangzavart abban reménykedve, hogy a kiszemelt partnered ugyanazt akarja az ágyban, mint te."
 
Amikor megkérdezték, hogy miért kell ilyen módon férfiakkal ismerkednie, azt mondta: "Bárkit megkaphatok, akit csak akarok. Mindenbe szeretnék egy kicsit belekóstolni. Vannak ott barátaim, jól szoktunk szórakozni."
 
Michael cáfolta azokat a feltételezéseket is, mely szerint szakítottak volna barátjával, Kenny Goss-szal.
 
Az elmúlt néhány évben, több sztár, köztük Elton John is felajánlotta segítségét George Michael-nek.
 
Michael így kommentálta a dolgot: "Elton nem adja fel. Addig nem lesz boldog, míg be nem kopogtatok egyszer csak egy éjszaka az ajtaján és segítségért nem esedezem "Kérlek, kérlek, segíts rajtam, Elton! Vigyél el egy elvonó kúrára." Erre várhat, ez nem fog megtörténni.
 
"Elton csak fogja be a száját és élje a saját életét. Nézd, ha az emberek azt hiszik, hogy én csak ülök itt a kis "elefántcsont tornyomban" elszeparálva a világtól, játszom a Howard Hughes-t hosszúra nőtt körmökkel és egy jó adag kokainnal, akkor nem tehetsz semmit, nem tudsz a véleményükön változtatni, nem igaz?"
 
Még hozzátette: "Az emberek egy tragikus figurának akarnak látni engem, aki nyilvános WC-ben ismerkedik és kábszerezik...ezek nem azok a dolgok, amik előbbre viszik az embereket. Szerintem az embereket inkább az zavarja, hogy saját gyengeségeiket látják viszont ezekben a dolgokban."
 
"Én már nem gyengeségeknek látom ezeket a dolgokat. Én egyszerűen csak ilyen vagyok."
 
George Michael-t felkérték, hogy lépjen fel a The X Factor (az angol Csillag Születik) Karácsonyi különkiadásában olyan sztárokkal együtt, mint Robbie Williams és Paul McCartney.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook