Zenei ajánló: Adam Lambert - Acoustic Live!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

adam lambert adam lambert

A szupersztár Adam Lambert „Acoustic Live!”  címmel egy 5 dalos EP-t jelentet meg december 6-án, mely letölthető formátumban elérhető lesz az összes digitális áruházban valamint az www.AdamOfficial.com oldalon is.


Ezen felül egy exkluzív CD változat is készül az EP-ből, mely kizárólag Adam hivatalos oldalán megvásárolható. Azok a rajongók, akik november 23-tól előrendelik az EP CD-t a hivatalos oldalon (http://www.sonymusicdigital.com/adam-lambert/features/5727465) megkapják a „Whataya Want From Me” című sláger akusztikus változatát azonnali ingyenes letöltésként is. A CD-t a borító kreatívjával ellátott poszterrel együtt is megrendelhetik a legnagyob rajongók.
adam lambertAz „Acoustic Live!” EP-n 4 felvétel hallható Adam legnépszerűbb dalai közül a „For Your Entertainment” című albumról: a "Whataya Want From Me" és a "Music Again", melyeket Adam németországi látogatása alkalmával rögzítettek, valamint az "Aftermath" és a "Soaked" Lambert jelenleg is futó Glam Nation turnéjáról (mely tegnap Bécset is elérte, ahol frenetikuk, teltházas koncertet adott rengeteg magyar rajongó részvételével). Ezen felül megtalálható lesz rajta a „Mad World” című dal akusztikus változata is, melynek emlékezetes első előadása Adamtől az American Idol tehetségkutató műsorban volt.

Adam Lambert debütáló albuma, a „For Your Entertainment”, már több mint 1 millió példányban kelt el világszerte az amerikai Billboard Top 200 albumlista #3 pozíciójában történt 2009 novemberi debütálása, illetve 2010 májusi európai megjelenése óta. Ő a valaha volt legelső American Idol finalista, aki debütáló albumát világkörüli turnéra tudta vinni, rögtön egy évvel azután, hogy szerepelt a tehetségkutató műsorban. Adam megaslágere, a „Whataya Want From Me”, melyet P!nk és Max Martin írt, lett az első #1 kislemeze a Billboard listákon, ahol felért a csúcsra a „Hot Singles Sales” és a „Hot Dance Singles Sales” chartokon is. A „Whataya Want From Me” hatalmas siker volt számos slágerlistán, köztük az amerikai Billboard Hot 100, Pop Songs, Adult Top40, Adult Contemporary, Hot Digital Songs és Hot Dance Club Play listákon, valamint fergeteges nemzetközi sikereket is elért, Top10-es sláger volt Ausztráliában, Svédországban, Dél-Afrikában, Új Zélandon, Dániában, Csehországban, Lengyelországban, Argentínában, Finnországban és Magyarországon is, míg #1 pozíciót ért el Kanadában, Szingapúrban és Németországban is (ahol hetekig vezette a slágerlistát). Adam második nemzetközi slágere, az „If I Had You” szintén már Top10-es sláger Ausztráliában, Új Zélandon, Hong Kongban, Malájziában, Finnországban, Dél-Afrikában, Kanadában, és múlt héten hazánkban is bekerült a Top10-be, miután 24 pozíciót javítva a #6 helyen landolt a MAHASZ Rádiós Top40 listán.

A „For Your Entertainment” című debütáló album új, Tour Edition változata is napvilágot látott nemrég, mely az eredeti album 18 dalos CD-je mellett egy bónusz DVD-t is tartalmaz a „Music Again”, „Sleepwalker”, „For Your Entertainment” dalok élő felvételeivel a Clear Channel Stripped fellépésről, a „Soaked”, az „If I Had You”, a „Whataya Want From Me”, a „Strut” és a „Fever” dalok élő felvételeivel az AOL Sessionből, valamint az „If I Had You”, a „For Your Entertainment” és a „Whataya Want From Me” dalok videoklipjeivel, megspékelve az „If I Had You” klip készítésének felvételeit tartalmazó werk filmmel.

Lambert produkciói az American Idol 8. évadjában már legendának számítanak, a televízióban vetített élő közreműködései a Queen és a KISS zenekarokkal szezonjának legemlékezetesebb pillanatai voltak, és kárpázatos előadásait a „Mad World”, a "The Tracks Of My Tears", a "Ring Of Fire" és a "Whole Lotta Love" című dalokkal máig az Idol történelem legmegkapóbb pillanatainak tekintik.

adam lambertCD

1. Music Again
2. For Your Entertainment
3. Whataya Want From Me
4. Strut
5. Soaked
6. Sure Fire Winners
7. A Loaded Smile
8. If I Had You
9. Pick U Up
10. Fever
11. Sleepwalker
12. Aftermath
13. Broken Open
14. Time For Miracles
15. Master Plan
16. Down The Rabbit Hole
17. Voodoo
18. Can't Let You Go


DVD

1. Music Again (Live From Clear Channel Stripped)
2. Sleepwalker (Live From Clear Channel Stripped)
3. For Your Entertainment  (Live From Clear Channel Stripped)
4. Soaked (Live From Sessions @ AOL)
5. If I Had You (Live From Sessions @ AOL)
6. Whataya Want From Me (Live From Sessions @ AOL)
7. Strut (Live From Sessions @ AOL)
8. Fever (Live From Sessions @ AOL)
9. If I Had You - videoklip
10. For Your Entertainment - videoklip
11. Whataya Want From Me - videoklip
12. Making of 'If I Had You'



adam lambertAcoustic Live! EP dallista:



1. Whataya Want From Me (Live at ENERGY Berlin 103.4)

2. Music Again (Live at Hit Radio FFH)

3. Aftermath (Live at Glam Nation)

4. Soaked (Live at Glam Nation)

5. Mad World (Live at Glam Nation)







Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook