Zenei ajánló: Adam Lambert Glam Nation Live koncert cd+dvd március 21-én!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

adam lambert glam nation

A szupersztár Adam Lambert bejelentette "Glam Nation Live" című koncert CD+DVD-jét, mely március 21-én kerül a boltokba

Az indianapolisi Clowes Hallban tavaly augusztus 31-én rögzített koncertvideó rendezője Doug Spangenberg volt, és 12 dalt valamint egy bónusz ráadást tartalmaz, köztük Adam legnagyobb slágereivel, a Grammy-díjra jelölt "Whataya Want From Me"-vel és az "If I Had You"-val, valamint a rajongók által leginkább kedvelt számokkal, mint a "Ring Of Fire".

Lambert, akit Grammy-díjra jelöltek a "Legjobb Férfi Pop Énekes Előadás" kategóriában, több részletet is be fog mutatni a "Glam Nation Live" CD+DVD-ről február 11-étől a YouTube-on található VEVO csatornáján. A mai naptól kezdve a rajongók előrendelhetik a "Glam Nation Live"-ot, valamint egy exkluzív, turnétérképpel és turnépólóval kiegészített "Glam Nation Tour Pack"-et Adam hivatalos oldalán, az AdamOfficial.com-on. A rajongók szintén meglátogathatják a vadiúj Glam Nation szekcióját a hivatalos oldalnak a http://www.AdamOfficial.com/GlamNation címen, ahol további izgalmas tartalmakat láthatnak és mélyebb betekintést kaphatnak 2010 egyik legkeresettebb turnéjáról.

adam lambertLambert debütáló albuma, a "For Your Entertainment" több mint 1 millió példányban kelt el világszerte, amióta #3 pozícióban debüált az amerikai Billboard Top 200 listán 2009 novemberében. Ő a valaha volt legelső American Idol, aki rögtön turnézni ment debütáló albumának anyagával az Idol szereplését követő évben. Lambert slágere, a "Whataya Want From Me", melyet P!nk és Max Martin írt, az első kislemeze volt, mely #1 lett a Billboard Hot Single Sales és Hot Dance Single Sales listáin. A "Wahataya Want From Me" hatalmas sikereket ért el számos amerikai slágerlistán, köztük a Billboard Hot 100-on, a Pop Songs, az Adult Top 40, az Adult Contemporary, a Hot Digital Songs és a Hot Dance Club Play listán. Ez lett Adam első nemzetközi slágere is, Top10-es airplay pozíciót elérve Ausztráliában, Svédországban, Dél-Afrikában, Új Zélandon, Dániában, Csehországban, Lengyelországban, Argentínában, Finnországban és Magyarországon is, illetve #1 pozíciót ért el Kanadában, Németországban és Szingapúrban. Adam legutóbbi slágere, az "If I Had You" szintén Top10-ben szerepelt a rádiós listán Ausztráliában, Új Zélandon, ong kongban, Malajziában, Finnországban, Dél-Afrikában és Kanadában, illetve #1 pozíciót ért el a világon elsőként, 2 héten keresztül is Magyarországon.

Lambert produkciói az American Idol 8. évadjában már legendának számítanak, a televízióban vetített élő közreműködései a Queen és a KISS zenekarokkal szezonjának legemlékezetesebb pillanatai voltak, és kárpázatos előadásait a "Mad World", a "The Tracks Of My Tears", a "Ring Of Fire" és a "Whole Lotta Love" című dalokkal máig az Idol történelem legmegkapóbb pillanatainak tekintik.

Ha már a színháznál tartunk meg kell említenünk, hogy Adam egész élete során közel állt a színházhoz. Szülei Adam nyughatatlansága miatt adták be egy színjátszó csoportba, de végül olyan darabokban szerepelt, mint a „Camelot”, a „Grease”, a „Peter Pan” vagy a „Wicked”, ahol Fiyaro beállója volt.

További információk: www.adamofficial.com

adam lambertDallista (CD és DVD is):
01. Voodoo
02. Down The Rabbit Hole
03. Ring Of Fire
04. Fever
05. Sleepwalker
06. Whataya Want From Me
07. Soaked
08. Aftermath
09. Sure Fire Winners
10. Strut
11. Music Again
12. If I Had You
ENCORE
13. 20th Century Boy

Adam Lambert VEVO

CD+DVD előrendelése a bookline-ról

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook