Anna Paquin a True Blood sztárja biszexuális

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

anna paquin Coming Out

Úgy tűnik nem Ricky Martin az egyetlen híresség, aki a héten bújik elő. A 27 éves Anna Paquin kollégája Stephen Moyer jegyese és korábban nem beszélt még ilyen nyíltan szexualitását illetően.


A meglepő kijelentés nem véletlenül hagyta el Paquin száját. Egy reklámfilmben hangzik el ugyanis a következő mondat: "Biszexuális vagyok és érdekel". A kampány neve "Érdekel" és olyan más celebek támogatják, mint Whoopi Goldberg, Elton John, Cynthia Nixon, Sharon és Kelly Osbourne, Kim Kardashian, Clay Aiken és  Wanda Sykes.

A kampány szervezője a Cyndi Lauper által az LMBT közösség támogatására alapított True Colors Fund. A wegiveadamn.org az óriási forgalom miatt órák óta nem elérhető.

A TV reklámban a sztárok szexuális beállítottságukat vállalják. Clay Aiken azt mondja meleg. Cyndi Lauper azt, hogy hetero. Anna Paquin pedig azt, hogy biszexuális. A felvétel januárban készült és a kampány április 1-én indult.

 

Anna Helene Paquin kanadai születésű Új-Zélandi színésznő 1982. július 24.-én született. Legelső filmes szerepe az új-zélandi Zongoralecke c. filmben volt. A filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott a legjobb női mellékszereplő kategóriában. Ezzel õ volt a második legfiatalabb a történelemben, aki nyert. Ekkor volt 11 éves. Legismertebb szerepe Vadóc/Marie az X-Men filmsorozatból. A másik figyelemre méltó karaktere Sookie Stackhouse, a HBO True Blood (True Blood- Inni és élni hagyni) c. sorozatában. Ezért a szerepért 2009-ben Golden Globe díjat kapott a legjobb televíziós sorozat - drámai kategória - legjobb színésznő kategóriában.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook