A bolíviai elnök szerint a csirkeevés homoszexualitást okoz

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

bolívia homoszexualitás

Evo Morales, Bolívia első indián elnöke a nagy felháborodást kiváltó kijelentést a Népek világkonferenciáján tette. Hosszas előadásban fejtegette, hogy a nyugati hormonkezelt csirkehús fogyasztása gyengíti a férfiasságot.


Elmondta, hogy ő személy szerint csak genetikailag nem módosított csirkét eszik, hogy nehogy meleggé vagy nőiessé váljon. Az argentin meleg közösség képviselői azonnal támadták az elnöki logikát: - Abszurd a feltételezés, hogy hormontartalmú csirke fogyasztásának hatására megváltozhat bárki szexuális orientációja. Ezt a gondolatsort követve, ha férfi hormont tennénk a csirkébe és homoszexuálisokkal etetnénk meg akkor azok heteroszexuálissá változnának.

Kitért arra is, hogy a túlzott csirkefogyasztás kopaszságot is okoz. "A kopaszság betegség Európában, ott szinte mindenki kopaszodik" - állította az indián származású bolíviai elnök, hozzátéve, hogy ezt az Európában fogyasztott silány élelmiszerek okozzák, hiszen (Bolíviában) az őslakos (indián) népesség körében nincsenek kopaszok, mert ők másképp táplálkoznak.

Morales felszólalásában kirohanást intézett továbbá az általa "jól ismert lefolyótisztító vegyszernek" minősített Coca-Cola, illetve "a teltségérzetet keltő, de a benne lévő hormonok miatt egyáltalán nem tápláló" holland burgonya ellen is.

A bolíviai ellenzék is sajnálatosnak nevezte a történteket. Nem helyénvaló legendákat terjeszteni egy ilyen rendezvényen. A cochabambai konferencia világesemény, a bolíviai elnöknek, mint házigazdának nyilatkozataival az ország hozzáértését és felelősségét kellene bizonyítania szerintük.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook