Amanda Seyfried leszbikus jelenete Julianne Moore-ral

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amanda seyfried julianne mooreChloe

Amanda Seyfriend az utóbbi időben gyakran szerepel leszbikus filmjelenetekben. Csak néhány hónappal az után, hogy Megan Fox-szal volt egy szenvedélyes csókjelenete, a Mamma Mia sztárja újra egy nővel jön össze, de ez alkalommal az illető jóval idősebb nála, az anyja is lehetne.


Ráadásul, amíg Amanda Megan Fox-szal forgatott csókjelenete csupán néhány másodpercig tartott, most nemcsak, hogy megcsókolja Julianne Moore-t, hanem le is vetkőzik.

A két híres hollywoodi színésznő, Julianne Moore (49) és Amanda Seyfried (24) új Chloe című filmjük leszbikus románcával sokkolták és izgalomba hozták a közönséget. – Először kissé zavarban voltunk mindketten, hiszen én nagyon tisztelem Julianne- t, de végül remekül sikerültek a jelenetek. Nagyon szenvedélyes és szexi volt – mondta Amanda.

Amanda Seyfried Julianne Moore
Amanda Seyfried és Julianne Moore


Seyfried-et a nézők leginkább az ABBA Mamma Mia musical-jéből készült mozifilmből ismerhetik, de nemrég volt egy csókjelenete Megan Fox-szal, az Ördög bújt beléd című vígjáték horror sztárjával. Elég nagy a kontraszt a Mamma Mia esetlen Amandája és vágyának tárgya, Megan között, aki a filmben egy minnesota-i farmon gazdálkodó kisvárosban élő tinédzsert játszik, akit megszálltak  a démonok és a helyi fiúk vérét szívja.

A Chloe-t Atom Egoyan  rendezte és a 2003-as francia thriller, a Nathalie... remake-je, amelyben Emmanuelle Beart játszotta az escortlányt. A bemutató időpontja: 2010. március 19.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook