Chloé - fülledt tavaszi erotika a mozikban!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

amanda seyfried julianne moore

Odakinn végre melegedik az idő és a nemzetközi bemutatóhoz képest jócskán megkésve befűtenek kicsit a hazai mozikban is, ugyanis április végén végre bemutatják Atom Egoyan legújabb filmjét, egy igazán fülledt hangulatú erotikus leszbikus jelenetekben bővelkedő thrillert olyan sztárok közreműködésével, mint Julianne Moore, Liam Neeson és Amanda Seyfried.

 

Bár David (Liam Neeson – Elrabolva, Schindler listája), a diákjai körében rendkívüli népszerűségnek örvendő művész-professzor és Catherine Stewart (Julianne Moore – Magnólia, Egy kapcsolat vége), a sikeres nőgyógyász házassága tökéletesnek tűnik, a nő mégis arra gyanakszik, hogy a férje megcsalja őt. Hogy választ kapjon a lelkét mardosó kérdésekre, a nő felbérli Chloe-t (Amanda Seyfried – Mamma mia!, Levelek Júliának, Kedves John), gyönyörű luxus callgirlt, hogy környékezze meg Davidet és tesztelje annak hűségét. Később, ahogy a lány érzéki beszámolóit hallgatja, Catherine-ben rég elfeledettnek hitt vágyak ébredeznek, melyek Chloe figyelmét sem kerülik el. Azt azonban nem sejti, hogy amikor a kísértésnek engedve megnyílik a lány előtt, valójában miféle veszélynek is teszi ki magát és családját…

chloe chloe chloe

A kétszeres Oscar®-jelölt Atom Egoyan (Eljövendő szép napok, Felícia utazása, Az igazság fogságában) apró rezdülésekkel, forró pillanatokkal és váratlan fordulatokkal teli filmjében a féltékenység veszélyes játékot űz a lélekkel, korunk egyik legnépszerűbb ifjú színésznőjét, Amanda Seyfriedet pedig szokatlanul merész szerepben láthatjuk.

A Chloe – A kísértés iskolája 2011. április 28-án érkezik meg a legnagyobb budapesti mozikba.

chloe magyar plakát

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook