Amanda Elstak cége perel

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

desire Desire

Amanda Elstak, az elismert transzszexuális műsorvezető a 2010-es évet joggal mondhatja az egyik legsikeresebben zárt évnek. Nemcsak szórakoztató műsoraival biztosította közönségének a jó hangulatot, hanem különböző jótékony rendezvényekkel igyekezett érvényre juttatni elgondolásait a mások megsegítéséről és az adományozás fontosságáról.


Most azonban úgy tűnik, 2011-ben nemcsak műsorait kell szerveznie, hanem egy jogi procedúrába is kénytelen lesz belemenni.

Amanda nevéhez köthető például az AIDS Gála, melyet 2010. 12. 01-jén  rendezett meg, s melynek keretében a magyar előadóművészek élvonalának segítségével sikerült lebonyolítani az Első Magyar Jótékonysági Díjátadót is.

Ezenkívül ő szervezte meg elsőként a Magyar Tolerancia Díjátadó Gálát és Jótékonysági Koncertet, mely hatalmas média-érdeklődés kíséretében zajlott le. Az est sikerességén és a támogatók biztatásán felbuzdulva Amanda úgy döntött, a 2011 sem zárulhat nélküle, így 2011. május 25-én mindenkit vár szeretettel a II. Magyar Tolerancia Díjátadó Gálára.

A fent említett események méltán tükrözik, hogy Amanda számára a legfontosabb a mások megsegítése és a rászorulók képviselése.

Éppen ezért meglepő az a hír, ami nemrég érkezett hozzánk, s amely arról szól, hogy a népszerű műsorvezető perli egykori munkaadóját, Desirét.

Biztos forrásból értesültünk arról, hogy Amanda Elstak cége, az Amanda 2003 Bt. perli Desire Dubounet cégének, az Eclosion Kft. jogutódját, a Maitreya Kft-t. Az ok pedig az, hogy a megbízási szerződés lejárta után évekkel sem hajlandó kifizetni Amandát.

Amanda nehezményezi továbbá azt is, hogy míg évekig az azóta megszűnt Alibi egyik legfoglalkoztatottabb fellépője volt, Desire nem jelentette őt be. Ezért további per kezdeményezésén gondolkodik a műsorvezető.

"Most utólag minden kiderültek róla a dolgok, és remélem a magyar igazságszolgáltatás végre az igazságot fogja képviselni." - nyilatkozta nekünk Amanda csalódottan, hiszen köztudott, hogy jó kapcsolatot ápolt Desire-vel.

Rajta kívül perben áll Desire-vel Schaffler Nina is, aki munkaügyi keresetet adott be ellen. Mindkettejük ügyét dr. Mester Csaba sztárügyvéd látja el.

"Nem nyilatkozom az ítélethirdetésig" - jelentette ki Nina.

sztarcelebhirek.com

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook