Gyermeket vállalna a transzszexuális művésznő

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amanda elstakTransgender

Amanda Elstak, az elsőként megrendezett Tolerancia Díjátadó, az AIDS Gála, és számtalan jótékonysági rendezvény megálmodja és háziasszonya úgy döntött, ideje családot alapítania. A  transzszexuálisok, melegek és leszbikusok általi örökbefogadásokat rendkívül nehézkes és hosszú procedúra előzi meg, a művésznő azonban ezt is vállalja.


"Elérkezettnek láttam az időt, hogy örökbe fogadjak egy gyermeket" nyilatkozta Amanda Elstak "Tudom, hogy ez komoly hercehurcát jelent, hiszen nem tart még ott az ország hogy minden ember egyforma jogokkal rendelkezzen ezen a téren, de hiszem hogy sikerrel fogok járni, és a példámat követve más céltudatos egyedülálló LMBT szülők is hasonlóan fognak eljárni."

Amanda ElstakA műsorvezető végső célját azonban megelőzik pszichológiai vizsgálatok. Dr. Csides Kata pszichológus elárulta, pszichésen minden rendben Amandával. "Véleményem szerint tökéletesen alkalmas egy örökbefogadási projekt megkezdésére. Felelősségtudata alkalmassá teszi szülőnek, a kompetencia felmérésen teljesen megfelelt."
Amandát Terry Black is támogatja, aki annak idején szintén minden erejét bevetette annak érdekében, hogy örökbe fogadhassa Danikát. Ő az élő példa arra, hogy a nehézségek ellenére mégiscsak lehetséges sok mindent elérni ebben az országban, kellő hittel és kitartással.

"Nem lesz egyszerű, sőt" kezdi dr. Czvikovszky Nóra, Amanda Elstak ügyvédje "Amanda nagy fába vágta a fejszéjét. Ha nem róla lenne szó, nem gondolnám hogy biztosan sikerül, de benne megvan a kellő határozottság. Ő egy olyan jellem, akit ez a harc nem fog megtörni, csak még inkább megerősíti."
Amandát természetesen támogatja új együttese, a nemsokára szenzációs albumot piacra dobó Transtolerance, valamint számtalan énekes, énekesnő; a sztárvilág színe java.

A művésznő hiszi, hogy a toleranciát képviselni nemcsak szavakkal kell, hanem cselekedni is kell, hiszen ezzel lehet a leginkább példát mutatni és maradandót alkotni. Vagy éppen egy kisgyermeknek boldog, biztonságos hátteret teremteni.

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook