Üdv,
Vendég
|
|
Ez a hajvitamin a DM saját márkája, vagyis terméke, azért ilyen olcsó, nem lehet kirendelni, máshol nem kapható, gyógyszertárba se.
![]() |
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
|
|
Kiprobáltam a ricinus olajat, a többi mellé a hajra a még gyorsabb növés érdekébe, mivel már több helyen annyira dicsérgették körbe a hatását.
Amugy tetszett ![]() mivel nem volt kedvem kádba mosni, naturába vittem fel, háát ragacsos lett eléggé, de élveztem, utána megküzdötten kimosni ![]() Jónak találom az állagát, heti 1-2 tervezem, mennyit érdemes használni a hatás elérésébe, aki használja? ![]() |
|
|
Ricinusolajat még nem próbáltam, pont a macera miatt. Nekem mondjuk pont az a " bajom" hogy borzaszto sűrű a hajam, nagyon erős így emiatt nehéz kezelni is
A kókusz olajat ajánlom rendszeres használatra. Nagyon jól ápol, egészséges a hajnak, akár minden hajmosás mellé, gyors felvitelre, vagy ha van ideje az embernek érdemes 1-2 órát hagyni a hajon. Nagyon hamar látható hatása van. Fél kilós kiszerelés kb minden tesco áruházban kaphato 900 ft körül. Hajpakolás mellett, jó a bőrnek is + ha nagyon nem tudod mire elhasználni, sütni is kiváló, egészségesebb mint a sima étolaj ![]() Ha mindenképp masszív hajápolót szeretnétek akkor az argánolajat ajánlom még. Sokkal jobb mint a ricinus testvére, kevésbé macerásabb. Sajnos az ára elég borsos viszont megtérül a hatását tekintve ![]() |
|
|
ja az elfelejtettem írni, hogy a heti 1-2 használatnál többet nem ajánlok a ricinusból, és ha kókusz olajas hajpakolást csinálnál abból is elég a heti 1-2 alkalom. Túlzásba sem szabad vinni különben könnyen olajos, zsíros állagú lesz a hajad.
|
|
|
Köszi az infókat
![]() Alkalmanként még megpermetezem a Dr. Chen hajsprével. ![]() Ezekkel elég jó eredményt értem el. |
|
|
Megláttam egy jónak tűnő Dove száraz sampont DM
![]() ![]() ![]() Az nem lenne túl jó, a kivitaminozott hajamra. ![]() |
|
|
énnekem nemrég begyulladt a fejbőröm, ezért kezdett el minimálisan hullani a hajam. használok gyógyszertári kéntartalmú sampont, de azt ajánlották, hogy amellé másik sampont is használjak. most, hogy szóba került a dm, én is ajánlanék egyet onnan: a balea termékcsalád samponjait. a legfőbb előnye az, hogy szilikon mentes, ezért nem károsítja magát a hajat és gyakrabban lehet vele hajat mosni. valamint amióta használom, nem korpás a hajam.
![]() ![]() |
|
|
Sziasztok! Progreszteron krém jó-e DHT blokkolónak Female to Malenél? Nem ütközik-e a tesztoszteron injekcióval?
|
|