kedd máj. 21

Transvanilla Egyesület 1. születésnap és transz találkozó - 2012 november 17.

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
transvanilla program

A 2011. november 20-án, a Transznemű Emlékezés Napján megalakult TransVanilla Transznemű Egyesület (TTE) 1. születésnapját ünnepeljük. Vendégeink : Wiktor Dynarski aki a  Transgender Europe társelnöke valamint a Trans-Fuzja alelnöke és Roman Tyčka Kollárik a szlovák Q-Centre projektmenedzsere.


Az esemény időpontja: 2012. november 17. szombat 15:00

 

Wiktor Dynarski (25) a Varsói Egyetem Alkalmazott Társadalomtudományi Intézetének PhD hallgatója valamint transz*aktivista (Lengyelországban és nemzetközi szinten is, különös tekintettel Kelet-Közép-Európára). Wiktor a társelnöke a Transgender Europe-nak, amely az európai transz*szervezetek hálózata, és célja a transz* és dzsender-variáns emberek emberi jogi helyzetén javítani. Részt vesz a lengyel transz*szervezet a Trans-Fuzja tevékenységében, annak nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnökeként és jelenleg Szlovákiában, Pozsonyban él.

Roman Tyčka Kollárik (33) a Pozsonyban található Q-Centre nevű LMBTQI közösségi központ projektmenedzsere, mely Szlovákiában az első és ezidáig egyetlen  ilyen intézmény. Részt vesz a TransFúzia munkájában amely az első transz*mozgalom Szlovákiában és a transznemű emberek életminőségének valamint emberi jogi helyzetének javításán dolgozik. Roman tevékenysége során azt tartja legfontosabbnak, hogy a már meglévő szlovák LMBT projekteket transz* inkluzívabbá tegye és biztonságosabb tereket hozzon létre a dzsender-variáns közösség számára.

Figyelem! A program új helyszínen kerül megrendezésre, melyről a jelentkezőket tájékoztatjuk.

Az esemény zártkörű, jelentkezéshez kötött!
Részvételi szándék jelzése: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Szeretettel várunk minden transzszexuálist, transzneműt, hozzátartozót és érdeklődőt!

Esti programajánló:  Gender Bender Party

Egy buli transzoknak, traviknak, kedvelőiknek, nemi határsértőknek és mindenkinek aki egy éjszakára fel akarja rúgni a nemi korlátokat.
Genderfuck!

genderbenderparty.com
Facebook
Facebook esemény
transvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook