Vincent

Szia Vincent!

A coming outom mindent megváltoztatott az életemben, semmi nem volt ilyen hatással korábban és azóta sem. Fiatal meleg fiúként sokat küzködtem az érzéseimmel, féltem a külvilágtól, a reakcióktól, magamtól, a magánytól. Elmondhatom eljutni arra a pontra, hogy ne foglalkozz többé a társadalom ítéletével és elfogadd magad, nehezebb mint megmászni egy nagy hegyet.Konzervatív felfogású szüleim és barátaim többsége elutasító volt velem. Meleg vagyok. Ez a két szó, fenekestül forgatta ki a világom mind a négy sarkából. Középiskolás voltam és voltak akik beszóltek, de nem érdekelt. Számomra már nem volt fontos mit gondolnak. Az ő gondolataik többé nem befolyásoltak, nem ők alkotnak engem, én olyan vagyok amilyen és nem bennem van a hiba, hanem bennük. Erős lettem és úgy érzem küzdenem kell. Harcolnom a homofóbia ellen. El kell mondanom a régi énemnek és azoknak akik még tikolózva élik az életüket, hogy lehet másképp. Hogy könnyebb nyíltan. Nem kell félni, egyre jobb lesz!

Nekem is fel kellett ehhez nőnöm, másképp kellett néznem a világra. Megtanultam nyitottnak lenni és mindent távolabbról szemlélni. A szexualitásom kitágította a látóköröm és arra kényszerített, hogy tudjak megérteni megérthetetlen dolgokat. A világon nem tudtam változtatni, de magamon sikerült. Most is ugyanaz az ember vagyok, de mégis egészen más, már tudom hogyan éljek így azok alapján az elvek alapján amelyeket szüleim tanítottak nekem.

Tanulnom kell még sokat, de te régi önmagam, nélküled én sem lennék, köszönöm, hogy vagy és kitartás pajti meglátod nem fáj az annyira.

Vincent :)

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook