Lesbotron

Kedves Én!

Gondolom meglepődve olvasod saját soraid melyek a jövőből szólnak hozzád. Most még nem érted amiről beszélek de bízz bennem, légy magabiztos jó úton jársz.

Tudom most kételyeid vannak saját értékeid illetően, úgy érzed el vagy szigetelve ezen a világon a saját korlátaid közzé, de ne add fel! Nemsokára ráébredsz majd, hogy nincs veled semmi baj és nem vagy egyedül! Ehhez csak az ösztöneidre hallgass és ne tégy kitérőket, hiába is próbálsz más lenni mint aki vagy.

Sokat hibázol amíg keresed az utad, de ne ess kétségbe hamarosan rátalálsz az ösvényre ami, sokkal hamarabb szélesedik majd autópályává mint az valaha is képzelted volna. Persze sokat kell még addig feljődnöd, többször is át kell majd lépni a saját korlátaid, de hidd el képes vagy rá! Én már csak tudom.

Azért írom neked ezt a levelet mert tudom, hogy szomorú vagy amikor felébredsz és minden új nappal úgy érzed egyre nehezebb számodra az élet és szeretnélek megnyugtatni. Most még nem érzed, nem látod, de eljön az idő amikor boldog leszel. A magány és a szomorúság csak átmeneti az életedben. Ígérem.

Nem részlezem az elkövetkező éved, mert fontos, hogy saját magad tapasztald meg. De hidd el a sok kellemes élmény, a boldogság ami szintén rádtalál minden képzeleted felülmúlja majd. Ígérem.

A szíved tanácsaiban mindig bízhatsz rá hallgatva találsz ki majd a sötétségből ahol most tanácstalanul bolyongsz. Nemsokára megismersz majd egy lányt aki visszavonhatatlanul megváltoztatja az életed. Bele fogsz szeretni és többé nem lesznek kétségeid, kérdéseid. Onnan kezdve nem állít meg semmi. Tudom.

Én

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook