Csajbowling

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

csajkaElső Női Bowlingbajnokság a Walhallában avagy a Töketlen Tekés esete Tóth Marival.

A Kocsmasport Akciócsoport mindannyiunk legnagyobb örömére ismét nagyot gurít: április 15-én, a szokásos, enyhe vasárnap délutáni sportos időtöltés keretében bowlingozni hív minden gurításhoz szokott és abban járatlan csajt!

Nem baj, ha még soha nem jártál a bowling fényes mezején, a lényeg, hogy mindenki csudás, kölcsön-bowlingcipőben parádézhat!
A szabályok fél perc alatt elsajátíthatóak, még a szkandernél is kevesebbet kell agyalni: becélozod a bábukat, és dőljön a férgese!
csajbowlingA hely a földi paradicsom sportos változata — a két bowlingpálya mellett 7 biliárdasztal, 3 darts-terep és még egy csocsóasztal is csak és kizárólag minket vár, azaz ha szurkolni jössz, vagy épp a sorodra vársz, ezeket kibérelve/bedobálva, múlathatod az időt.
A buli zártkörű, és ha eljöttök, a walkürök sem fognak hiányozni — Walhalla Club, VII. kerület Dohány utca 1. (a Zsinagógával szemben).
Nevezni a Café Eklektikában (VI. kerület Nagymező u. 30. nyitvatartási időben) és a verseny előtt, 15 órától a helyszínen tudtok, vagy küldjetek szándéknyilatkozatot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címre. A verseny 16 órakor indul és kb. 21 órakor ér véget.
Igyekezzetek, mert a már jól bejáratott csoportmérkőzéses struktúra miatt csak az első harminckét jelentkezőnek jut golyó! 1200 Ft nevezési díjért most kipróbálhatod a lyukasgolyó bűvölését! Még ha nem is leszel a legügyesebbek között, húszat akkor is gurítasz velünk, ha pedig a győzelemre hajtasz, készülj a csukló és vállpróbáló nyolcvan lökésre, no meg a díjakra!
A művésznevedet se hagyd a fiókban! A Walhalla babái reszketve várják április idusát és a golyós csajokat!

No, erre bólints, Nyuszikám!

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook