Moziünnep 2006 Augusztus 31. - szeptember 03.

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

Moziünnep 2006A Moziünnep egy olyan rendezvény, melyben minden mozi, a nagy multiplexektől a kis belvárosi mozikig együtt ünnepli a mozit és a filmet.
A Moziünnep négy napja alatt egyedülállóan kedvezményes áron nézhetsz meg minden filmet, minden moziban.

 

A korábbi évektől eltérően idén nem kell teljes árú mozijegyet venned ahhoz, hogy részt vehess a Moziünnepen.

Ebben az évben a Moziünnep négy napján minden mozijegyet maximum 350 Ft-os jegyáron vásárolhatsz meg. Lesz viszont idén is egy füzet, mely további kedvezményekre jogosít! Minden, augusztus 24. és szeptember 3. között megvásárolt mozijegyhez jár egy, melyet a jeggyel együtt a jegypénztárostól vehetsz majd át. Tehát, ha csak a Moziünnep napjain vásárolsz először& jegyet, akkor is minden jegy mellé jár neked egy füzet!

A filmek közül kettő, a Távkapcs és a Miami Vice sajnos nem része az idei Moziünnepnek, így azokat az alkotásokat csak teljes áron tekintheted majd meg.

Sajnos leszbikus vonatkozású filmek tekintetében nem leszünk elkényeztetve, csak kettő film említésre méltó, a Bridget Jones 2:Mindjárt megőrülök, melyben van egy leszbikus mellékszereplő, aki egyszer meg is csókolja Bridget-et. A másik A zongoratanárnő című művészfilm, melyben a zűrös heteroszexuális főszereplőnő egy gyenge pillanatában ráfordul idős édesanyjára akivel egy ágyban alszik, azonban rögtön elutasításba ütközik.

További infók a moziünnep oldalán

 

pinkvanilla.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook