LIFT leszbikus buli október 16-án, Ösztrosokk Halloween október 30-án

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

Ösztrosokk lift

Október 16. 22-04 V. LIFT (Leszbikus Identitások Fesztiválja) szombat esti buli a Merlin Színházban (V. Budapest, Gerlóczy utca 4.) 2 teremmel
Október 30. 22-04 Ösztrosokk Halloween leszbikusoknak és barátaiknak ÚJ HELYEN, a Fogasházban (Bp. VII. Akácfa u. 51.) 2 teremmel

A Labrisz Egyesület idén ötödszörre rendezi meg a Leszbikus Identitások Fesztiválját (LIFT). 2010. október 11. és 15. között a Művész moziban vetítenek itthon még nem látott filmeket, október 16.-án pedig a Merlin színházban várnak mindenkit egész nap beszélgetésekkel, kiállítással, játékokkal, no meg természetesen koncertekkel és az esti bulival, az Ösztrosokkal közös szervezésben.
Bővebb információ a fesztiválról http://labrisz.hu/lift2010

A LIFT szombat esti bulija természetesen csak nőknek szól!

Kezdés este 10kor, befejezés hivatalosan hajnal 4-kor, ami megfelelő számú lelkes táncoslábú vendég esetén akár 6-ig is kitolható.
Ami a zenét illeti, a színházteremben a megszokott party-hangulat uralkodik majd (club dance, top 40, progressziv house és kívánságok módjával) a lenti kisteremben pedig dübörög a retro disco. Az elvonulni/csacsogni vágyóknak lesz sok leülős hely, nomeg italakció mindenkinek.
Helyszín a Merlin Színház, cím : Budapest, V. Gerlóczy utca 4.
Beugró 1200 Ft
www.osztrosokk.hu
www.labrisz.hu

ösztro lift hallowen

Ösztrosokk Halloween leszbikusoknak és barátaiknak

Október 30-án (az Ösztrosokk történetében) vadiúj helyszínen, a Fogasházban találkozunk, a VII. kerület, Akácfa u 51 szám alatt. (4/6 villamos Király utca, avagy Wesselényi utca megállótól 3 perc) A hely egy régi társasház fedett belső udvarán és az ahhoz kapcsolódó földszinti helyiségekben van kialakítva, így 2 tánctér lesz (club dance + retro disco), sok leülős/beszélgetős rész, nagy bárpult és a halloween éjszakához illő dekoráció. Beugró 1200 Ft.
www.osztrosokk.hu

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook