Csajcsocsó 2 – avagy párban a bárban

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

csajkaVégre, megint és újra, tekintet nélkül a tavalyi nagy sikerre, a Csajka ismét jelentkezik a híresen várva-várt Második Női Asztalifoci Bajnoksággal!

November 25-én 15 órától, a feltehetőleg kellemesen borongós, majdnem téli vasárnap délutánon ne hímezgess otthon békésen — ők sem teszik —, a stoppolófát cseréld stoplisra, a teát sörre, a karosszéket Szódára (VII. Wesselényi u. 18.), ragadd karon jól bevált párodat (vagy keress egy másikat, aki profibb), és sorakozz fel a bajnokságon! Fontos, hogy amennyiben elég ügyesek vagytok, érjetek is rá 20 óráig!


A nyeremények, ahogy azt már a szervezőktől megszokhattad, brutálisak, érdemes értük élezni a reflexeid, szárítani a tenyereid és nyelni a célzóvizet. A tavalyi ellenfelek is nyilván mind ott lesznek, nehogy meghátrálj, vágj vissza!

Újítások: a szurkolók ezúttal játszhatnak is, mivel mindegyik meccsre fogadhatnak. Ezenkívül különdíjként a vadiúj Dyke magazin is felajánlott a két legjobb csapatnak előfizetéseket.

A nevezési díj a bevált 1000 Ft páronként, és ezúttal se feledjetek valamilyen ütős csapatnevet választani, mert azt is díjazzák.

Lehetőség szerint jelezd előre részvételi szándékodat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. -n! De ha ezt el is mulasztod, legalább eljönni ne feledj, várnak az asztalok és a sporttársak, és persze nevezni a helyszínen is lehet 15.00-15.30-ig. Azután kezdődik a sorsolás és a pörgetésmentes játék!

Csajka.hu

 

csajcsocsó

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook