Álompasi 2010 - Jelentkezz!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

álompasi2010 álompasi

Alig két hete Marlon Xtravaganza és a Tolerancia Magazin új meleg szépségverseny rendezésébe kezdett Álompasi 2010 néven! Több LMBT portál is csatlakozott az összefogáshoz, hogy hírt adjon a nem mindennapos rendezvénynek.

 


Az idő múlásával, már akadnak jelentkezők is a versenyre. Jelenleg nyolc szép szál legény díszíti a www.alompasi2010.co.cc oldalt, de várják a további jelentkezőket is! Viszont a nyeremények gyűlnek: szauna bérlet, kávézó kupon, party belépők, bulibérlet, könyv és ajándék csomag, fodrászati szolgáltatás, kozmetikai ajándékcsomag. A szervezők elmondása szerint ruha és műszaki cikk ajándék is várható. A gála helyszíne még kérdéses, hogy egy meleg rendezvényt egy hetero, vagy egy meleg bárba viszik le. Erről úgyis tájékoztatunk mindenkit. A versenyre az egykori Való Világ 2-ből ismert Kismocsok készített trance alapú dalt, ugyanis lemezlovasként is fog szerepelni a partyn. A celebek és a műsor szervezése már folyamatban, de elővételes jegyeket is hamarosan lehet kapni.

Portálunk is várja a jelentkezőket, indulj színeinkben, hogy alapból bent lehess a döntőben! Jelentkezz még a héten Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. , vagy a verseny honlapján!

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook