Cannes-i Filmfesztivál meleg szemmel

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Kultúra

cannes Ma kezdődik a 61. Cannes-i Filmfesztivál ahol 22 film verseng az arany pálmáért idén és bár közülük egyik sem igazán meleg vonatkozású a versenyen kívül bemutatott filmek között megtalálható egy-két ilyen vonatkozású mű is.

Gus Van Sant életrajzi filmje a Milk (amelyről már többször is írtunk) az első nyíltan meleg amerikai politikusról szól és bár Cannes-ban bemutatásra kerül versenyen kívüli filmként, premierje még Amerikában is csak idén novemberben várható. A Francia Riviérán zajló fesztivál Hollywood kedvenc helyszíne a potenciális Oscar esélyes filmek bemutatására. Mellesleg a főszereplő Harvey Milk-et alakító Sean Penn idén a zsűri elnöke Cannes-ban.

milk
Milk

Mischa Barton is tiszteletét teszi a fesztiválon legújabb filmjének szintén versenyen kívüli bemutatóján. A You and I illetve régebben Finding tATu című alkotásról van szó.

You and I
You and I

Természetesen Scarlett Johansson és Penelope Cruz is végigvonulnak majd a vörös szőnyegen Woody Allen szintén versenyen kívül bemutatásra kerülő "Vicky Cristina Barcelona" című filmjének főszereplőiként. Közös leszbikus jelenetük van a filmben egy sötétszobában és hármas szexjelenetük a film férfi főszereplőjével Javier Bardem-mel.

Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook