Rendőrök lőttek le egy meleg férfit a San Diego Pride-on

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Nemzetközi

san diegoA 37 éves testépítő és táncos egy kikötői hajóról került a vízbe és állítólag megtámadott egy rendőrt aki ki akarta menteni. Sok a megválaszolatlan kérdés és a fiú családja melegek elleni előítéletre gyanakszik és perrel fenyegeti a rendőrséget.


hirschfieldAz áldozat Steven Hirschfield a pride hetében esett le egy nagy hajóról ahol a gay pride egyik partyja zajlott legalább 800 résztvevővel a fedélzeten.

Állítólag Hirschfield visszautasította a mentési kísérleteket. Mikor végül kihalászták, állítólag rátámadt egy rendőrre akit arcon ütött és megpróbálta elvenni a fegyverét. Ekkor lőtték le.

A család szerint ez kizárt, Steven egyáltalán nem volt ilyen természetű.
"Nem volt erőszakos. Soha nem ütött meg senkit,"-nyilatkozta Kristine Hirschfield a lelőtt férfi testvére.-"Ez egyszerűen értelmetlen. Megvolt mindene és miért tett volna ilyesmit egy hozzá hasonló ember."

Nyomoztatni akar a család az ügyben és arra keresnek bizonyítékot, hogy megsértették Steven személyiségi jogait.
Bár a szemtanúk szerint a fiú beugrott a vízbe, a család képviselője szerint bele is csúszhatott és az orvosi jelentések szerint a mellkasán lőtték meg az áldozatot, de ezt is kétségbevonják a rokonok mert szerintük hátulról érte a találat.

 


pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook