Összefogtak a sztárok

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

belföldA zenei élet népszerű üdvöskéi az AIDS világnapján egy szórakozó helyen (Club Bohemian Alibi) kampányoltak a betegség megelőzéséért.

desire

Számukra is az a legfontosabb, hogy eljusson az emberekhez, hogyan előzhetik meg a bajt.
dukai regina

Dukai Regina- Én úgy gondolom, hogy rajtunk celebrityken keresztül sokkal könnyebben eljut az emberekhez az információ, és azért állok ki ugyanúgy a melegek mellett, és az AIDS rendezvények mellett is mert tudni kell, hogy létezik, nem lehet eltussolni, el kell fogadni és vele együtt kell élni. És ha lehet, akkor meg kell előzni. És én egyébként ezután el fogok menni egy ilyen tesztre, mert még soha életemben nem voltam – mondja Regina.
angel

A festmény

Ezen az estén adták át azt a festményt, amelyre korábban lehetett már licitálni. A kép külön erre az eseményre készült, és az AIDS világnapján adtak át tulajdonosának. Sári Évi bízik abban, hogy ezzel is sikerült kinyitni a fiatalok szemét.
sári évi

Sári Évi
- Nagyon sok szórakozóhelyen járok a munkám miatt, és látom, hogy ki hogyan viselkedik és hogyan éli az éjszakai életét. Egy-két ember megérdemelné, hogy az anyukája, meg az apukája fogja a kezét, de nem lehet, úgyhogy tényleg azt mondom, hogy nektek kell odafigyelni magatokra, és óvatosnak lenni – magyarázza Sári Évi.
dorina

Galambos Dorina
Galambos Dorinának is megvan a maga titka, hogy hogyan lehet tenni e kór ellen – és ha teheti, kihasználja a nevét arra, hogy kampányoljon az AIDS ellen.

- Én a legjobb dolognak a monogámiát tartom. Én például nagyon hűséges típus vagyok. Annyira nem rajongok az óvszerért. De mondjuk abból is vannak jó dolgok, na mindegy – nevet Dorina.
desire

Egyre több AIDS beteg van világszerte, pont ezért kell, hogy egyre jobban odafigyeljen mindenki magára és a társára. Ez nemcsak sztárjainknak mindenkinek fontos.

Forrás: RTLKlub.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook