Meleg jogvédő szervezetek valódi előbújás-történeteket várnak

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

szimpozionA Szimpozion Egyesület és a www.melegvagyok.hu honlap szerkesztői pályázatot hirdetnek „Beszéljünk a melegségről!” címmel.

A pályázattal segítik a melegek elfogadását társadalmunkban. Felhívásukban utalnak arra is, hogy 2007 az esélyegyenlőség európai éve.

"Olyan valós írásokat várunk, amelyekben vagy egy meleg írja le saját előbújás-történetét, vagy egy kívülálló meséli el rokona vagy barátja előbújását" - írják. A legjobb valós előbújás-történetek szerzői könyveket, videokazettákat, DVD lemezeket, újság-előfizetéseket és egyéb ajándékokat kapnak, valamint írásaik felkerülnek a www.melegvagyok.hu honlapra.

Az írásokat CD-n a Szimpozion Egyesület, 1553 Budapest, Pf. 50. postacímre (jelige: „Beszéljünk a melegségről!”), vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre lehet elküldeni.
A pályamunkák terjedelme maximum 2 gépelt A/4-es oldal (3600 karakter) lehet.

További információ a Szimpozion Egyesület telefonszámán (06-30-595-8174; mindennap 10 és 20 óra között) vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen kérhető.
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook