Új, leszbikus pornófilmek, kifejezetten nőknek!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

xxxA Devil’s Film bejelentette, hogy kiadja az L Factor című csomagját, ami olyan videókat fog keretbe foglalni, amelyekben csak leszbikus jelenetek lesznek, és kifejezetten nők számára készülnek!

Az L Factor június 29-én debütál, egyszerre 7 filmmel: a Ladies Night, Our Little Secret, Woman to Woman, Bedtime Stories, Woman's Touch, College Sweethearts, és a She's My Man első részei a „leszbikus-téma” különböző vetületeit színesítik, amatőr és profi pornószínésznőkkel. A vállalat értékesítési igazgatója, Steve Volponi elmondta az AVN-nek, hogy a legtöbb „leszbi filmmel” ellentétben ezeket a pornókat kifejezetten nőknek szánják. „Ez nem a szokásos „rúzsos-leszbi” téma, amit a legtöbb stúdió forgat. Ez sokkal érzékibb. Nőknek készítettük. Sok csókolózás van benne, mégpedig nem hamis, pornó-csókolózás. Inkább afféle „szeretném, ha szeretnél” csókolózás. Nagyon dögös. A leszbikus közösség imádni fogja, és a srácok is eléggé be lesznek indulva tőle!”
Az ötlet nagyon jó, hiszen viszonylag kevés ilyen film készül: az L Factort már-már hiánypótlónak nevezhetnénk. …de ha már ennyire „nőknek készül” akkor igazán gondolhattak volna arra, hogy a témában kicsit tapasztaltabb pornószínésznőket szerződtessenek, és ne olyanokat, akik szinte kizárólag fiúkkal „dolgoztak” eddig, és egytől egyig heteroszexuálisak. Így viszont a cím végére inkább kérdőjel kellene, hogy kerüljön. Reméljük, rácáfol erre majd az L Factor.

Forrás: mellesleg.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook