Sergio Ramos a spanyol melegek kedvence

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

spanyolországKét bajnoki forduló között a Primera División sztárjai nekivetkőztek és Pedro Usabiaga fotóművész kamerái elé álltak. Az elkészült képek olyan jól sikerültek, hogy a spanyol melegek máris kiválasztották legújabb bálványukat, az egy szál törülközőben pózoló Sergio Ramost.

sergio ramosKi beszél itt már David Beckhamről,Ronaldinhóról vagy a hazájában mindkét nem szexuális ikonjának tartott Fabio Cannavaróról? A spanyol közönség új kedvencet választott magának, és kizárólag a hazai kínálatból mazsolázott.

Usabiaga fotóstúdiójában olyan labdazsonglőrök álltak a lencse elé, mint Raúl, Fernando Torres, vagy Jose Antonio Reyes. A pálmát mégis a Real Madrid hátvédje, Sergio Ramos vitte el, akit nemcsak a spanyol hölgyek, de a homoszexuálisok is azonnal a kegyeikbe fogadtak. A 45 lefotózott labdarúgó közül a törülközőben tündöklő Ramos nyert, akinek megnyerő pillantása a sztárfotóst is megihlette.

- Kicsit tartottam a stúdiómunkától, hiszen nem volt könnyű ennyi híres focistát kordában tartani - nyilatkozta Usabiaga, aki szerint a Real Madrid és a spanyol válogatott védője futballpályafutása után bátran modellnek állhatna, ehhez minden adottsága megvan.

SamsungSport.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook