Clementine Ford az L Word-ből a Diva magazinban coming outol

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

clementine fordA márciusi Diva magazinban Clementine Ford hivatalosan coming out-olt.


A színésznő elmondása szerint erre azért volt szükség, mert még "technikailag nem történt meg" a dolog, bár sosem volt titok. -"Soha nem érdekeltek a szexualitás különbözőségei tehát nem volt mit bejelentenem.. Írjátok meg nyugodtan. Az ikertesóimmal férfiakat és nőket is vittünk haza és amíg emberi lényekkel állítottunk be ez nem volt valami nagy újság."

Diva

Azt is elmondta a jelenlegi politikai helyzet miatt érzi úgy , hogy nyíltan kell beszélnie szexualitásáról, hiszen nemrég Kaliforniában népszavazáson utasították el a melegek és leszbikusok házassághoz való jogát. -"Soha nem akartam cimkét ragasztani magamra - de tudom, hogy nem mindenki él ilyen liberális környezetben és a mikor a Proposition 8-hez hasonló dolgok történnek, rá kell ébredned fontos, hogy kiállj és tudjanak rólad. Az a kis meleg srác aki kisvárosban él fontosabb mint, hogy szeretném e ha beskatulyáznának."

shane és molly

Clementine Molly Kroll szerepét játszotta az L negyedik és ötödik évadjában. A pletykák szerint viszonya volt Kate Moennig-el. Erről az a véleménye, hogy "jó munkát végeztünk ha pletykákra adtunk okot. De utálom ezt az egészet. Bármit is mondasz az emberek azt gondolnak amit akarnak. Valójában nagyon jó barátok vagyunk és erről mindenki azt gondol amit akar."

Clementine Ford és Cybil Sheperd


Ford édesanyja Cybill Shepherd is szerepel az L Wordben. (Phyllis) Erről is volt mondanivalója: "Anya és Jane (Lynch) annyira energikusak együtt a képernyőn és persze azon kívül is, hihetetlenül jó barátok. Annyira szeretném, hogy összejöjjenek, ez az én titkos nagy álmom."

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook