A "Dán Hölgy" című filmben Nicole Kidman feleségül veszi Charlize Theron-t

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

m2fAz Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman játsza a világ első átoperált transzszexuálisának szerepét egy készülő filmben, melynek címe "A Dán Hölgy".

A "Moulin Rouge"-ban kurtizánt, "Az Órák"-ban pedig a híres írónőt, Virginia Woolf-ot játszotta Nicole Kidman. Következő szepere a világ első átoperált transzszexuális nője lesz a "Dán Hölgy" című filmben. A Hollywood Reporter értesülései szerint, a 41 éves színésznő meghallgatáson vett részt Einar Wegener, a dán művész életét feldolgozó, igaz történeten alapuló film főszerepére.
 
Kidman, aki a countryénekes, Keith Urban felesége, mellett egy másik Oscar-díjas színésznő, Charlize Theron is játszik a filmben. Ő alakítja majd Einar feleségét, Greta Wegener-t. Amellett, hogy szerepel a filmben, Kidman a film producere is, együtt dolgozik majd Anand Tucker rendezővel.
 
charlize theron és nicole kidman
Charlize Theron lesz Nicole Kidman felesége?

A "Dán Hölgy" a dán származású művész, Einer és felesége, Greta Wegener házasságáról szól, amely meglepő fordulatott vesz, amikor Greta azzal az ártatlannak tűnő ötlettel áll elő, hogy férje öltözködjön úgy, mint egy nő. Az ötletből valóság lesz. Einer fokozatos átalakulása és 1931-es operációja sokkolta a világot és veszélybe sodorta a pár szerelmét is. A film megjelenését 2010-re tervezik.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook