A nyílt titok sem titok már többé - hanggal

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

lindsay lohanLindsay Lohan egy los angelesi rádiónak adott interjúban gyakorlatilag elismerte, hogy ő és Samantha Ronson egy pár már jó ideje.

Az interjút eredetileg Samantha-val készítették egy jóbarátja repülőgépbalesetével kapcsolatban. Mive Samantha éppen dolgozott ezért a végén átadta a telefont jelenlévő barátnőjének, hogy köszönjön el helyette. Lindsay készségesen eleget tett a kérésnek.

A csevej a balesteről kezdődött ártatlanul majd hirtelen a műsorvezető megkérdezte élő adásban: "Hát, csajok, Te és Samantha már jó régen együtt vagytok ugye?" Lindsay erre még csak nevetett, de a műsorvezető nem hagyta ennyiben: "Már talán két éve? Egy éve? Öt hónapja? Két hónapja?" Lindsay válaszolt: "Már régóta...nagyon régóta."
-"Remélem együtt is maradtok csajok, mert annyira nagyon szimpatikus pár vagytok."
-"Köszönöm szépen."

Gyakorlatilag ők a legfiatalabb azonos nemű leszbikus celebpáros egész Amerikában. ők ketten újraalkották a nyíltan leszbikus pár fogalmát ezidáig. Az elmúlt két évben szinte mindenhol együtt jelentek meg, nyilvános eseményekre is együtt érkeztek, ugyanolyan gyűrűt viselnek, csókolóznak nyilvánosan és kapcsolatukat már számtalan fénykép örökítette meg. Nemrég együtt adtak ki közleményt az alelnökjelölt Sarah Palin meleg ellenes hozzáállásával kapcsolatban.

Mindenféle módon kimutatták kapcsolatukat, kivéve verbálisan - egészen mostanáig. Mindez felveti a kérdést, egyáltalán szükség van e manapság előbújásra vagy ez a járhatóbb út, csak egyszerűen vállalni a másságot beismerés nélkül.

Persze nyíltan vállalni a másságod már nem feltétele a coming out-nak, a szavaknak mégis van erejük. Különösen ebben a heteroszexuális világban ahol a heteroszexualitás annyira kézenfekvő, hogy emberek nem is hisznek el ilyesmit hacsak ki nem mondják nyíltan és egyenesen.

Lindsay Lohan egyszerű és verbálisan alacsony szintű beismerése a következő nemzedékek számára is működhet, de ezt a legtöbb leszbikus és biszexuális nő már eddig is tudta.

4:57 környékén veszi át Lindsay és 6:55 körül van az ominózus kérdés


pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook