DeGeneres a meleg házasságal zaklatja McCain-t

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

ellen degeneresA republikánus elnökjelölt John McCain szerint az azonos nemű párok számára lehetővé kell tenni kapcsolatuk hivatalossá tételét biztosítási és egyéb okokból, de ellenzi a meleg házasságot és hiszi hogy "a házasság kizárólag férfi és nő számára fennálló lehetőség."

"Tudom tekintélyes a véleménykülönbség közöttünk ebben a kérdésben,"-mondta az elnökjelölt csütörtökön az Ellen DeGeneres Show-ban.

McCain alkotmánymódosítást kezdeményezett az azonos neműek házasságának megtiltása érdekében, ugyanakkor szerinte bátorítani kell őket, hogy élettársi szerződést kössenek, kifejezetten praktikus okokból kifolyólag. Biztosítási és egyéb területeken ahol döntéseket kellhet hozni.

John McCain és Ellen DeGeneres
John McCain és Ellen DeGeneres

DeGeneres erőltette a témát. "Mi ugyanolyan emberek vagyunk, mindannyian. Ön sem más mint én. Ugyanúgy szeretünk,"-mondta.-"Mikor azt mondja valaki, 'Köthettek szerződést, lesz biztosításotok meg minden' az olyan mintha azt mondaná: Ülhetsz ott, csak nem ülhetsz oda. Olyan érzés mintha más szabályok vonatkoznának ránk és más meghatározások."

McCain válaszában elmondta érti a lényeget-"világos a látásmód és látványos a hasonlat. Egyszerűen más a véleményünk. És én, meg nagyon sokan mások is a legjobbakat kívánjuk önöknek."

Ellen önmagához híven a humor irányába terelte a beszélgetést tovább.-"Szóval elkísér az oltárhoz? Ezt próbálta elmondani?"-kérdezte.

-"Telitalálat,"-felelte McCain.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook