Ellen DeGeneres és Portia deRossi egybekelnek - Videóval!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

ellen degeneresAz amerikai talk show vezető és komika elveszi ausztráliai kedvesét mivel már nem tiltott dolog az államban a melegek házassága.

Az Ellen DeGeneres Show mai forgatásán ott ült Portia de Rossi a közönség soraiban és az egyik jelenlévő mesélte el a TMZ.com-nak, hogy Ellen bejelentette a házasodási szándékukat. A jelenlévők hosszú vastapssal felállva ünnepelték a párt.


Az előzmény nyilvánvalóan a Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság tegnapi döntése amely gyakorlatilag Amerika legnépesebb államában szabaddá tette az utat az egybekelni szándékozó azonos nemű párok számára.

ellen degeneres portia de rossi
Ellen és Portia

Az elemzők szerint az egész országra hatással lehet a határozat amelyet a héttagú testület 4:3 arányban támogatott azok pártján akik szerint a házasság korlátozása férfi és nő közötti kapcsolatra diszkriminatív.

"A házasság rendeltetését "egy férfi és egy nő" kapcsolatára korlátozni alkotmányellenes és meg kell szüntetni ezeket a törvényeket,"-nyilatkozta Ron George a Kalifroniai Bíróság Elnöke.

Az új törvény szerint a Kaliforniai pároknak alapvető személyiségi joguk van a házassághoz a szexuális beállítottságuktól függetlenül.

A felperesek és a meleg jogi aktivisták nagyon örülnek győzelmüknek.

San Franciscoban a párok máris sorban állnak a városházán, hogy beszerezzék a házassági engedélyeiket hiába mondják nekik a hivatalnokok, hogy még legalább harminc nap mire a döntés hatályba lép.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook